Elegantan i cool

Ručno rađen dnevnik od 100% recikliranog smeđeg papira s potpisom poznate domaće dizajnerice

 BERISLAVA PICEK/CROPIX/
Profinjenost, ponovna upotreba i zaštita okoliša, sve su to polazišne točke brenda Nisha

Iza brenda stoji dobro nam poznata dizajnerica, poduzetnica i velika kreativka Sanja Tot.

PROFIL

  • Info: Nisha personalizirani dnevnici, čestitke i inspiracijske kartice te poklon-kutije
  • Dizajn: Sanja Tot

Sanja Tot je majka, supruga, dizajnerica, poduzetnica, velika kreativka i zaljubljenica u umjetnost, prirodu, putovanja, dizajn i, kako kaže, rad na sebi. Sa Sanjom nas veže divna dugogodišnja suradnja, još iz vremena kad je njezin brend Hobby hižica bio vrlo aktivan i prepoznatljiv po zanimljivim “uradi sam” projektima i obnavljanju namještaja. Posljednjih pet godina posvetila se novom brendu Nisha, u sklopu kojeg ručno izrađuje divne personalizirane dnevnike od sto posto recikliranog papira.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

- Upravo je od rada na sebi i osvješćivanja važnosti tog vremena nastala i prva ideja za izradu dnevnika. Godinama sam ga razvijala da bi danas bio ovakav kakav je, vrhunske kvalitete i luksuznog izgleda. Želja je bila izraditi jedan poseban dnevnik jer vjerujem da svatko od nas zaslužuje biti okružen lijepim stvarima, a naše misli i sjećanja zaslužuju biti zapisani na posebnom mjestu - kaže Sanja, dodajući kako se u smeđi reciklirani papir, koji se koristi za izradu dnevnika, zaljubila na prvi pogled.

image

Luksuzna pokon-kutija sastoji se od personaliziranog dnevnika, zlatne kemijske olovke, personaliziranog pisma i knjižne oznake u kojoj se nalaze i sjemenke cvijeta koje se mogu posaditi

BERISLAVA PICEK/CROPIX/
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

- Pisanje na njemu poseban je doživljaj, i boja tinte i olovke na njemu izgledaju posebno - oduševljeno govori, dodajući kako ovom kolekcijom želi poručiti koliko je bitno vrijeme koje u danu odvajamo sebi, dok odabirom proizvoda izrađenog od recikliranih materijala doprinosimo očuvanju prirode te tako ostavljamo primjer generacijama koje tek dolaze.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

Kao poseban proizvod nastala je i luksuzna poklon-kutija. Sastoji se od personaliziranog dnevnika, zlatne kemijske olovke, personaliziranog pisma i knjižne oznake, koji se ručno izrađuju također od recikliranog papira s personaliziranim porukama. Sanja ističe kako se pazi na svaki detalj, od same izrade do pakiranja dnevnika. Tako se na poleđini omota nalazi bookmark koji se može koristiti pri označavanju stranica dnevnika.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

- U bookmarku se nalaze i sjemenke cvijeta koje se mogu posaditi. Njih mijenjamo s obzirom na sezonu i doba godine, a trenutačno je riječ o sjemenkama Ljetnog zvjezdastog božura. Osim što potiče uzgoj i njegovanje cvijeća, poklon-kutija simbolizira i naš osobni rast kroz zapisivanje i vrijeme posvećeno sebi - ističe.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/
image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

U Nishi se izrađuju i kartice s inspiracijskim citatima, s tjednim planerom na poleđini, koje dolaze s minimalističkim stalkom, a odlično izgledaju kao ukras na stolu ili polici. Ujedno su i dobar podsjetnik na sve dnevne obveze. Brend nudi i plakate te čestitke otisnute na recikliranom ili ekološki prihvatljivom papiru.

image
BERISLAVA PICEK/CROPIX/

- Nisha proizvodi namijenjeni su onima koji vole poklanjati posebne stvari, vole personalizirane poklone za sebe ili drage ljude i da samim poklonom pridaju važnost osobi koju daruju. Naše dnevnike većinom kupuju žene ili muškarci koji ih poklanjaju ženama. Vole ih žene koje planiraju, zapisuju svoje ciljeve i vizije i one koje žele trenutke u danu učiniti vidljivima, zapisivanjem - zaključuje Sanja Tot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:19