Uno, dos, tres

Sretne biljke: Dizajnerski komadi koji oduševljavaju, a vole ih i biljke

 Goula Figuera Studio
Kolekciju čine Viride Uno, Viride Dos i Viride Tres, pa krenimo redom

Dizajnerski komadi s potpisom španjolskog studija Goula Figuera oduševljavaju, a vole ih i biljke. Naime, njihova pomagala iz Virde serije ne samo da su dizajnom zanimljiva nego i pomažu biljkama pri njihovom razvoju.

image
Goula Figuera Studio

Prvi komad iz kolekcije visok je i tanak te se sastoji od jedne LED lampe montirane iznad žardinjere u kojoj se nalazi biljka. Idealan je za mjesta kojima nedostaje sunčeva svjetlost.

image
Goula Figuera Studio
image
Goula Figuera Studio
image
Goula Figuera Studio

Viride Dos posjeduje bazu s dovoljno mjesta za nekoliko biljaka, a odlikuju ju i dva svjetlosna diska i ovlaživača kako bi se održavala hidratacija biljaka. Zanimljivo, cjelokupna sadilica se i rotira kako bi se osigurao pristup izvorima vode i svjetlosti.

image
Goula Figuera Studio
image
Goula Figuera Studio

Treći komad iz kolekcije, Viride Tres predstavlja viseću sadilicu s ugrađenim rotirajućim osvjetljenjem na različitim visinama. Domaće, ali i egzotične biljke u ovakvom će okruženju fantastično funkcionirati.

Dodatni odličan detalj kod ovih proizvoda je činjenica da njihove LED lampe mogu biti programirane za različite cikluse i prilagođavanje klimatskim i svjetlosnim potrebama kućanstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. siječanj 2022 11:38