feng shui filozofija

Stavite ovu biljku ispred ulaznih vrata i očekujte čudo: sreća i blagostanje ispunit će vaš dom

 /SHUTTERSTOCK

Ulazna vrata jedno su od najvažnijih područja vašeg doma. Ulazna vrata se smatraju "ustima energije" u vašoj kući. Ovdje energija i mogućnosti mogu ući u vaš dom i doći do vas. Vaša ulazna vrata također predstavljaju vaše lice prema svijetu i kako vas svijet vidi. Sve ovo kažu Feng Shui stručnjaci koji kažu i da je jako važno da su ulazna vrata uredna, da na njima nema ogrebotina, da boja nije otpala, da ne škripe i nisu razbijena. Nakon ovog Feng Shui testa posvetite se biljkama koje biste trebali postaviti ispred ulaznih vrata kako biste privukli dobru energiju u dom.

image

Areka palma

/SHUTTERSTOCK

Feng shui stručnjaci otkrivaju koje dvije biljke je dobro imati ispred ulaznih vrata za sreću, novac i sklad u domu:

Areka palma

Ako imate mjesta za veću biljku, Areka palma može unijeti puno životne energije u vaš prostor. Ovo je izvrsna biljka za aktiviranje pozitivnih vibracija i popravak ustajale energije. Možete ga držati vani na kućnom pragu tijekom toplijih mjeseci, a zatim ga unijeti unutra kada dođu hladniji dani. Areca palme također su korisne za filtriranje i pročišćavanje zraka, prenosi Krstarica.

image

Monstera

/SHUTTERSTOCK

Monstera

Ova biljka ima prekrasne listove u obliku srca koji su izvrsni za privlačenje ljubavi i kvalitetnih ljudi u vaš život. Možete ih postaviti ispred ulaznih vrata - ako ih pravilno njegujete, rasti će, širiti se i prizivati ​​obilje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 09:54