UOČI NOVE SEZONE

Što, kada i kako sijati? Doznajte na besplatnim vrtlarskim predavanjima

Silvija Kolar-Fodor

 PRESS

Kako bi inspirirala ljude na uzgoj vlastite hrane i dala im potrebno znanje za to, udruga Biovrt - u skladu s prirodom, od siječnja do travnja kreće sa setom proljetnih vrtlarsnih predavanja. Dio predavanja održat će se online, a dio je planiran diljem Hrvatske.

Stoga je Udruga poslala javni poziv knjižnicama i raznim institucijama koje bi željele ove godine ugostiti predavanja. U onim mjestima koja se lani nisu obišla, nudi se mogućnost organiziranja predavanja i predstavljanja knjige "Vrtlarenje u skladu s prirodom". Tema drugog predavanja je "Kako imati vlastitu hranu dostupnu cijele godine" u sklopu kojeg će prevadačica Silvija Kolar-Fodor otkriti kako u vlastitom vrtu možete uzgajati, kako produžiti vrtlarsku sezonu određenim vrstama, što možete uzgajati na vrtu i tijekom zimskih dana te koje kulture pohraniti na najbolji način da su vam dostupne u vrijeme i kad ne rastu na vrtu.

Prijave na javni poziv zaprimaju se od 24. siječnja do 5. veljaće 2024. godine.

Što se tiče besplatnih online predavanja, ona će određeno vrijeme biti dostupna na You Tube kanalu. Prvo predavanje na temu "Nova vrtlarska sezona: što, kada i kako sijemo?" bit će dostupno od 26. do 30.siječnja, a prijaviti se mogu svi zainteresirani putem online prijavnice, dostupne na službenim stranicama Udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:25