TOP PROIZVODI MJESECA

Stol koji potiče organsko uzgajanje voća i povrća

Stol Plantable sastoji se od četiri noge s teglicama i ploče od recikliranog hrasta, a svaka je noga ručno savijena i oblikovana da loza lako raste uz njega

Dizajneri iz tvrtke JAILmake Studio osmislili su divan stol Plantable koji dizajnom na najbolji mogući način spaja njihovu ljubav prema hrani i dobrom društvu, ali i ljubav prema prirodi. Stol ima noge koje se 'omotavaju' oko teglica u koje se može zasaditi loza. Kao rezultat toga dobiva se komad namještaja kojem je udahnut život, što je danas velika rijetkost.

Stol Plantable sastoji se od četiri noge s teglicama i ploče od recikliranog hrasta. Svaka noga je ručno savijena i oblikovana tako da loza lako može rasti uz stol. Samo zasadite i zalijevate vašu omiljenu puzavicu i gledajte kako se polako 'penje'.

Dizajneri su osmišljavanjem ovog stola, kažu, također htjeli skrenuti pažnju javnosti na svježu hranu.

- Povrće često bude procesuirano i termički obrađeno prije nego što se nađe na stolu. Naš stol ne samo da potiče organsko i održivo uzgajanje voća i povrća, već također podsjeća na ljepotu hrane, prirode i okruženja - otkrivaju dizajneri.

Foto: Inhabitat.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:46