ŠARMANTNI MALI PROSTOR

Udobni balkončić uređen s puno stila

 

Čak i najmanji prostor na otvorenom može izgledati fantastično i biti lijepo uređen, udoban i elegantan. Savršeni primjer nalazi se na fotografijama u nastavku! Sićušan, ali dovoljan za dvoje ili troje ljudi, ovaj bijeli balkončić pravo je oličenje stila. S obzirom na malo prostora bilo je potrebno pametno odabrati namještaj, pazeći pritom da se dobije usklađeni izgled balkona.

Ovdje je to postignuto s drvom tople smeđe boje koje je iskorišteno za prekrivanje poda, ali i za namještaj. Na balkon su postavljeni drvena stolica, drvena škrinja u koju se mogu pospremati stvari i praktični polukružni stolić za odlaganje pića, hrane i ukrasa. Sa svojih 80 cm dužine, drvena škrinja savršeno je stala u kut balkona, a stolić se može i sklopiti ako za njega nema potrebe, pogotovo jer zid balkona funkcionira kao uska polica na koju se može odložiti piće, knjiga ili nešto treće.

Meki jastučići u kombinaciji sive i ružičaste boje, odlične prugaste jastučnice te zanimljiv uzorak dekica čine prostor udobnim i atraktivnim, a vedrinu unosi raznobojno cvijeće u teglicama. Kako vam se čini ovaj komadić raja?

Izvor: Bekleidet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:50