Tržnica u domu!

Uzgajanje biljaka u malom stanu nikad nije bilo jednostavnije. Povrće u ovom raste kao ludo

 CLICK & GROW /
Bilo da želite jesti zdravije, kuhati pametnije ili uljepšati svoj dom, Click & Grow to olakšava

Volite vrtlarenje, a živite u malom stanu? Nema problema, imamo savršeno rješenje za vas. Tvrtka Click & Grow lansirala je novi unutarnji vrt imena Click & Grow 25, a obećava uzgoj znatnih količina lisnatog povrća, voća i bilja za svakodnevnu upotrebu, ali da nije hobi koji oduzima dragocjeno vrijeme. Ovaj moderno dizajnirani mini vrt ima sve što vašim biljkama treba: svjetlo, vodu i zemlju, a uz sve to zauzima vrlo malo mjesta.

image
CLICK & GROW /

Click & Grow 25 vašim biljkama osigurava optimalnu količinu vode, kisika i hranjivih tvari, a posebna LED rasvjeta pruža potrebnu energiju za napredovanje. Sve to bez korištenja pesticida, biljnih hormona ili bilo koje druge štetne tvari.

image
CLICK & GROW /

"Pokrenuo sam tvrtku sa snom da svježu hranu učinimo dostupnom i pristupačnom svima, a sa sistemom Click & Grow 25 konačno smo to ostvarili na održiv način", rekao je Mattias Lepp, osnivač i izvršni direktor tvrtke Click & Grow.

image
CLICK & GROW /

"Uz stalan rast stanovništva i potražnja za hranom raste, pa je neizbježno da postanemo samodostatni. Vjerujem da ćemo svi uskoro uzgajati dio svoje hrane kod kuće i sigurni smo da smo u kompaniji razvili najbolje rješenje za upravo to."

Biljke koje sadrže sjeme dizajnirane su da daju dovoljno hranjivih tvari i održavaju vlagu, kisik u korijenu i pH razinu, a automatska postavka navodnjavanja i ugrađena LED rasvjeta rezultiraju većom količinom lisnatog povrća, voća i bilja bogatog hranjivim tvarima.

image
CLICK & GROW //
image
CLICK & GROW //

Sustav veličine mikrovalne pećnice osigurava tjedne žetve svježih proizvoda bez pesticida tijekom cijele godine, a pritom troši samo 200 kWh električne energije godišnje. Modularni dizajn omogućuje slaganje do tri jedinice kako bi se povećala proizvodnja za veće obitelji, a mobilna aplikacija pruža: brigu o biljkama u određeno vrijeme, savjete za žetvu, upozorava korisnike kada treba napuniti spremnik vode, olakšava kontrolu rasvjete i još mnogo toga.

image
CLICK & GROW /
image
CLICK & GROW /

Click & Grow u svojoj ponudi nudi 7 sistema, a cijene se kreću od 80 eura na više. Ovisno o vašim potrebama i željema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 07:31