AKTUALNO

Vaše omiljeno zeleno izdanje: Na kioscima potražite novi broj magazina D&D VRT!

 Berislava Picek/Cropix
Trenutačno su naši vrtovi još uvijek zeleni i lijepi, u punom sjaju, ali vrući ljetni mjeseci donijeli su i neke izazove

Svoje biljke morali smo čuvati od isušivanja te redovito zalijevati i njegovati, a u aktualnom broju magazina D&D VRT donosimo vam provjerene i korisne savjete, svojevrsni šalabahter i za iduću godinu, kako pripremiti vrt da opstane dok ste vi na godišnjem odmoru. Pišemo i o kompostiranju te otkrivamo kako to možete odraditi štreberski, baš kako treba, i pritom ne pogriješiti ni u čemu.

image
GETTY IMAGES

Donosimo i pregled najljepših balkonskih lončanica koje će u vašu oazu na otvorenom donijeti pregršt željenih boja, oblika i mirisa. U novom broju magazina D&D VRT vodimo vas i u dva divna zelena carstva: arboretum u Gracu i prekrasni vrt u Brezovici.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Isto tako, učimo vas kako osmisliti mini farmu glista i čemu to uopće služi, ali i poklanjamo najdetaljniju tablicu dobrih i loših susjeda u vrtu. To je tablica koja će vam služiti za cijeli život. Svi koji ste ikada savjete o uspješnom vrtlarenju nalazili na Googleu i poslije doživjeli fijasko, ne brinite. Niste sami. Svi smo nasjeli na neki internetski mit.

image
LILIBOAS/GETTY IMAGES

U novom broju magazina D&D VRT zato vam donosimo listu najčešćih internetskih zabluda o vrtlarenju koje su već postale legendarne priče. Donosimo i priče o izmetu cvrčka kao savršenom prirodnom gnojivu za vaše biljke, učimo vas kako kompostirati, DIY brze i lake tutorijale, šoping-preglede... I to sve na 84 stranice.

image
Berislava Picek/Cropix

Neke od tema su: kako pripremiti biljke da prežive vaš odmor, što posaditi ako želite uzgajati vlastiti hranu, a tu je i tablica dobrih i loših vrtnih susjeda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 01:52