NOVI D&D VRT

Vrtovi u punom sjaju: Vodimo vas u arboretum u mjestu Gradac na Makarskoj rivijeri i prekrasni vrt u Brezovici

 TOM DUBRAVEC/CROPIX

Trenutačno su naši vrtovi zeleni i lijepi, u punom sjaju, ali vrući ljetni mjeseci donose i neke izazove. Svoje biljke morate čuvati od isušivanja te redovito zalijevati i njegovati, a u novom broju magazina D&D VRT, koji je od danas (13. srpnja) na kioscima, donosimo vam provjerene i korisne savjete kako pripremiti vrt da opstane dok ste vi na godišnjem odmoru.

image
Stavljanje komposta
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Pišemo i o kompostiranju te otkrivamo kako to možete odraditi štreberski, baš onako kako treba, i pritom ne pogriješiti ni u čemu. Donosimo i pregled najljepših balkonskih lončanica koje će u vašu oazu na otvorenom donijeti pregršt željenih boja, oblika i mirisa.

image
Ružičnjak

U novom broju magazina D&D VRT vodimo vas i u dva divna zelena carstva: arboretum u mjestu Gradac na Makarskoj rivijeri i prekrasni vrt u Brezovici.

image
Kako napraviti stanište za gliste
BERISLAVA PICEK/CROPIX

Isto tako, učimo vas kako osmisliti mini farmu glista i čemu to uopće služi, ali i poklanjamo najdetaljniju tablicu dobrih i loših susjeda u vrtu. Vjerujte nam, to je tablica koja će vam služiti za cijeli život, a ne samo sezonski. Svi koji ste ikada savjete o uspješnom vrtlarenju nalazili na Googleu i poslije doživjeli fijasko, ne brinite. Niste sami. Svi smo nasjeli na neki internetski mit. U novom broju magazina D&D VRT zato vam donosimo listu najčešćih internetskih zabluda o vrtlarenju koje su već postale legendarne priče.

image
Magazin D&D vrt

Donosimo i priče o izmetu cvrčka kao savršenom prirodnom gnojivu za vaše biljke, učimo vas kako kompostirati, DIY brze i lake tutorijale, šoping-preglede... I to sve na 84 stranice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2023 23:52