URADI SAM

ZABAVA U IZOLACIJI: Savjeti za kampiranje u vlastitom dvorištu

 Trisha Sprouse/Hunker
 

Kampiranje je jedna od omiljenih vrsta 'aktivnog' odmora i zabave u kojoj jednako uživaju odrasli, baš kao i djeca. Uvijek je lijepo tijekom toplijih mjeseci otputovati negdje u prirodu i uživati u svemu što ona pruža, ali kako s obzirom na trenutnu situaciju s koronavirusom to nije moguće, postoje alternative koje su isto tako učinkovite. Međutim, ako malo bolje razmislite, vašoj će djeci biti jednako zabavno ako kamp napravite u vlastitom dvorištu. Evo savjeta koji će vam u tome pomoći...

Foto: Trisha Sprouse/Hunker

Nabavite sve što vam je potrebno

Kako bi kampiranje u dvorištu bilo što uvjerljivije, pokušajte minimalizirati odlaske u kuću jer će to doprinijeti ugođaju klasičnog kampiranja. Za to vam trebaju šator, vreće za spavanje, rezervna odjeće, svjetiljka na baterije, logorska vatra, prijenosni hladnjak, hrana, zabavne društvene igre, knjige i slično.

Foto: Trisha Sprouse/Hunker

Foto: Trisha Sprouse/Hunker

Kreirajte ugodnu atmosferu

Važno je da u 'kampu' stvorite ugodnu atmosferu u kojoj ćete uživati. Zato nemoje zaboraviti na udoban namještaj poput šarenih jastuka za sjedenje, vreće za spavanje, visećeg stolca ili nekog drugog dijela namještaja koji će savršeno pristajati vašem 'uradi sam' kampu.

Foto: Trisha Sprouse/Hunker

Foto: Trisha Sprouse/Hunker

Iznesite namještaj iz dnevnog boravka

'Obogatite' svoj dvorišni kamp sa stilskim prostorom namijenjenim za uređenje dnevnog boravka. u dvorištu, a ujedno i vaše kampiranje uničiti još posebnim i barem malo luksuznijim. Ukrasni jastuci, vaze, svijeće, stolić za kavu, pa čak i dekorativni detalji poput slika stvorit će pravu obiteljsku atmosferu u vašem dvorištu.

Izvor: Hunker.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:45