SUPER IDEJA

Zabavne posude: Umjetnik napravio kućice oko sukulenata i oduševio sve!

Za sve one koji žele svoje posude s biljkama učiniti zabavnijima, evo rješenja!

Ilustrator i slikar Jedediah Corwyn Voltz iz Los Angelesa voli biti okružen biljkama i skulpturama pa je za svoju najnoviju kolekciju djela pod naslovom "Negdje malo", izradio male kućice na drvetu oko sukulenata i kaktusa

Voltz je ogromne kante otpada koji mu ostaje nakon projekata odlučio iskoristiti za vrlo detaljnu izradu malih konstrukcija kuća poput onih na drvetu o kakvima maštaju djeca. Kuće su opremljene minijaturnim drvenim namještajem, svilenim tepisima, pa čak i malim umjetničkim djelima. Otkako je prošle godine sagradio svoju prvu kućicu na drvetu ne staje i do sada ih je napravio gotovo 25. Ima tu svega, od malenih stražarskih kula u osamljenim šumama i tihih platformi za meditaciju u krošnji drveća do divovskih vrtoglavih vjetrenjača s vodenim kotačima.

Minijaturne strukture nadopunjuju biljke koje nastanjuju, rastući s njima i oko njih. Ove izmišljene svjetove naseljavaju ručno izrađena keramika, svilene prostirke, namještaj, skulpture, slike i razni drugi dodaci za kuću. Također, većinu biljaka je ispunio poludragim kamenjem poput tigrovog oka, labradorita, kvarca, ametista i apatita iz ljubavi prema geologiji.

Za sve one koji žele svoje posude s biljkama učiniti zabavnijima, evo rješenja - sagradite im kućice. Ako je mogao umjetnik Jedediah Corwyn Voltz, možete i vi.

Izvor: www.designboom.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:36