12.- 20. VELJAČE

Započinje novi tečaj dizaniranja šumskog vrta kojeg nikako ne smijete propustiti

 /SHUTTERSTOCK
To je "vrt" u kojem rastu trajnice i u kojem svake godine imamo sve veći urod, a sve manje posla

Tečaj dizajniranja šumskog vrta može se pohađati isključivo putem interneta i održavat će se interaktivno na platformi Zoom

Šumski vrt je način uzgoja hrane koji oponaša najproduktivniji sustav u prirodi - mladu šumu. To je "vrt" u kojem rastu trajnice i u kojem svake godine imamo sve veći urod, a sve manje posla. Šumski vrt nije niti vrt u šumi, a niti je klasični voćnjak. Možete ga saditi otpočetka, ili nadograditi u njega vrt ili voćnjak koji već imate.

image
/SHUTTERSTOCK

Naučite kako ga dizajnirati, što u njemu saditi i kako ga održavati! Tečaj dizajniranja šumskog vrta je moguće pohađati isključivo putem interneta i održavat će se interaktivno na platformi Zoom. Svi moduli bit će snimljeni. Nakon nastavnih modula polaznici imaju priliku dizajnirati vlastite projekte uz stručno mentorstvo koje je sastavni dio tečaja. Za prijavu ispunite svoje podatke u kratkom obrascu: docs.google. Prijave su obavezne unaprijed i broj mjesta je ograničen. Preporučena kotizacija je između 450 i 650 kn. Raspored potražite na Facebooku:facebook.com/events.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 06:13