EDUKACIJA

ZMAG: počele prijave za Akademiju prirodnog graditeljstva

Udruga ZMAG i ove godine organizira Akademiju prirodnog graditeljstva, cjelogodišnju praktičnu edukaciju za izvođače radova, projektante i graditeljske entuzijaste, koja će trajati od svibnja do listopada. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca, a prijave su otvorene do popunjenja grupe. Akademija prirodnog graditeljstva obuhvaća 160 sati nastave, 20 teorijskih predavanja i 20 radnih dana praktičnih radionica, a uključuje raznoliku teoretsku i praktičnu edukaciju. Edukatori su iskusni arhitekti, građevinari, strojari i umjetnici koji djeluju na području održivog/ekološkog graditeljstva.

Prirodno graditeljstvo podrazumijeva korištenje lokalnih, prirodnih i recikliranih materijala čija proizvodnja ima nizak ekološki otisak i ne zahtijeva visok udio industrijske obrade. Također, brine o energetskoj učinkovitosti koristeći obnovljive izvore energije za funkcioniranje građevina, naslanjajući se na bogatu graditeljsku tradiciju i suvremene zelene tehnologije.

Kontakt: Matko Šišak, voditelj Akademije prirodnog graditeljstva: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 5981 281. Više o svemu na www.zmag.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 17:41