URADI SAM

Zračne biljke mogu stajati gdje god želite! Napravite divan okvir i dajte im novi dom

 @airplantman
Učinite svoju kolekciju zračnih biljaka središtem pozornosti tako što ćete ih prikazati na "uradi sam" okviru za zračne biljke

Zračne biljke mogu rasti gdje god poželite. Učinite svoju kolekciju zračnih biljaka središtem pozornosti tako što ćete ih prikazati na "uradi sam" okviru za zračne biljke. Tanka žica zamjenjuje staklo kako bi se stvorio savršeni viseći zaslon za sve vaše biljke.

Što ćete trebati:

Oprema/Alati

1 Rukavice

1 Škare za lim

1 Ručna pila

1 Pištolj za spajalice

1 Bušilica i svrdlo

1 Čekić

Materijali

1 Okvir

1 Boja u spreju

1 kvadratni tipl

1 Žica

1 Spajalice

1 Ljepilo za drvo

1 Vijci za drvo

1 Nazubljene vješalice za slike

1 Zračne biljke

Upute

1. Okvir boje u spreju

Nakon što ste pronašli okvir, uklonite staklo i stražnju ploču. Položite okvir na platno ili komad kartona. Sprejom obojite okvir laganim, ravnomjernim potezima i pokrijte cijeli okvir. Pustite da se osuši prema uputama proizvođača.

2.Izrežite i pričvrstite žicu

Izmjerite visinu i širinu okvira. Izrežite dio žice malo veći od unutarnjeg otvora okvira, dopuštajući nekoliko centimetara više na vrhu i dnu. Pričvrstite žicu na okvir pomoću spajalica.

3. Izrezani tipl

Označite i izmjerite širinu otvora okvira na drvenom tiplu. Izrežite dvije duljine tipla na tu mjeru.

4.Pričvrstite tiple na okvir

Upotrijebite ljepilo za drvo da pričvrstite tiple na stražnji okvir s gornje i donje strane. Zatim pričvrstite svaki dio tiple s dva vijka. Postavite dubinu svrdla na istu duljinu kao i vijak kako ne biste bušili prednji dio okvira.

5. Pričvrstite vješalicu za slike

Pričvrstite nazubljenu vješalicu za slike na gornji tipl. Ako je okvir težak, postavite vješalicu na oba kraja gornjeg tipla.

6. Napravite vješalice za biljke

Napravite vješalice za biljke od spajalica. Odmotajte spajalice i savijte ih kako biste napravili kuku i zaobljenu bazu. Za savijanje metala možete koristiti kliješta ako su spajalice izrađene od debele žice.

7. Viseći okvir i zračne biljke

Stavite čavao u zid za svaku vješalicu i postavite okvir na zid. Zatim pričvrstite vješalice za biljke od žice i postavite zračne biljke. Raširite biljke oko okvira i pokušajte rasporediti zračne biljke po boji, veličini i vrsti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:09