Lijepi stan neutralnih boja

Divan obiteljski dom za troje

 

Mladi bračni par s djetetom naručio je projekt uređenja stana koji možete vidjeti na slikama, a cilj im je bio dobiti moderan i elegantan prostori koji će savršeno odgovarati njihovim životnim potrebama.

Paleta korištena u ovom projektu uređenja staložena je i smirena, što je omogućilo da se pojedini dekorativni detalji, poput upečatljive rasvjete, kuhinjske pozadine i drvenih panela, dodatno istaknu. Sve prostorije obojene su u svijetle nijanse i opremljene istim takvim namještajem kako bi se nadomjestio nedostatak svjetlosti uzrokovan orijentacijom prostorija prema unutarnjem dvorištu.

Kuhinja s blagovaonicom i dnevna soba uređeni su s posebnom pažnjom, a prostorom dominiraju drveni paneli na zidovima, šareni mramor i prekrasna rasvjeta korištena kako bi se dodatno definirala blagovaonica. U samom središtu stana nalazi se velika kupaonica obložena svijetlim kamenim pločama i opremljena sanitarijama boje karamele.

Na suprotnoj strani stana nalazi se velika spavaća soba s ormarom od stakla koja ima manju kupaonicu. Njeno uređenje obilježeno je ozbiljnom paletom s toplim drvenim panelima i nijansama krem i sive boje koje se javljaju u prostoru.

Dječja soba prostrana je i prozračna te uređena kombinacijom namještaja i dekoracija bijele boje, pastelno zelene i puderasto ružičaste. Atraktivan dom za troje!

Izvor: Behance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 00:43