INTERIJER OD 45 KVADRATA

Dobro došli u jednosobni stan uređen bez zamjerke

 

Dobro došli u lijepo uređen i organiziran jednosobni stan veličine 45 četvornih metara s praktičnim prostorom za spavanje, elegantnom kuhinjom i prostranom kupaonicom. Dosljedno uređen dom s dobrim izborom materijala i dovoljno ormara.

Hodnik je malen s kutkom za vješanje odjeće i velikom ugradbenom garderobom s lijeve strane. U nastavku se nalazi spavaća soba s bračnim krevetom vizualno odvojena od ostatka stana staklenom pregradom, ali s dovoljno prirodnog svjetla. Društvena zona ima otvoreni tlocrt u kojem se nalaze kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak opremljen ružičastom garniturom za sjedenje, stolićem za kavu, Ikeinom komodom MALM na kojoj je TV i lijepim velikim ogledalom.

Lijepa kuhinja s bijelim ormarićima i vratima nudi obilje prostora za skladištenje, a opremljena je indukcijskom pločom za kuhanje, kuhinjskom napom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i perilicom posuđa. U kuhinji se posebno ističe drveni rustikalni kuhinjski otok na kotačima koji se prema potrebi može jednostavno kretati po prostoru prema potrebama stanara.

Bijela elegantna kupaonica ima tuš, WC, umivaonik i podno grijanje.

Izvor: bjurfors.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:32