INOVACIJA

Stellar 771-M: svemirski dobra mobilna kućica hrvatske proizvodnje

Objekt futurističke arhitekture i dizajna

Ekskluzivna kućica hrvatske proizvodnje predstavljena je u talijanskom Riminiju, na Međunarodnom sajmu SIA Hospitality Design

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda SIA Hospitality Designa, međunarodnog sajma ugostiteljstva i hotelijerstva, bila je Nord Produkt mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja i pokazuje svijetlu budućnost luksuznog stanovanja.

Silvije Čakanić, predsjednik Uprave tvrtke Nord Produkt, ističe da je ova posebna kućica nastala kao rezultat neprekidnog ulaganja u inovacije s ciljem kreiranja i osmišljavanja novih proizvoda i proizvodnih procesa koji šire asortiman i nude još bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte. - Ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja, čineći atraktivnu cjelinu kreiranu da zadovolji i najprofinjenije prohtjeve suvremenog korisnika.

Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, Stellar 771-M rezultat je svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije - objašnjava Čakanić. Kućica je dimenzija 8,7 x 4 metra, ima panoramsku terasu, aluminijsku stolariju, interaktivnu ambijentalnu rasvjetu. U interijeru pozornost privlače zidovi i stropovi u compactu te hexa forma kao glavni dizajnerski element.

U izradi su korišteni vrhunski materijali, a kućica je opremljena uređajima uglednih svjetskih brendova. Pročelje je izvedeno u akrilu i 3D metalnim elementima crne mat boje. Pitali smo Silvija Čakanića kakvi su dojmovi sa sajma općenito. - SIA Hospitality Design, međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva, ove je godine obilježio 68. izdanje kroz koje se etablirao kao najveći događaj u Italiji za stručnjake s područja hotelijerstva. Prošlogodišnji sajam posjetilo je više od 16.000 hotelijera i menadžera 40 hotelskih lanaca. Približno isti je broj posjetitelja i ove godine, mi smo im predstavili proizvode i više smo nego zadovoljni sajmom - ističe Čakanić.

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i važan proizvođač u segmentu slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš-kada, tuš-kabina i ostalog popratnog asortimana koji je na tržište plasiran pod brandovima Nord i Schmidler. Više informacija potražite na službenoj stranici www.nord.hr.

Foto: Nord Produkt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 05:10