NEMATE IDEJU ZA BOŽIĆNI POKLON?

DEKORACIJE KOJE ODUŠEVLJAVAJU: Donosimo vam ideje za božićne darove iz COCO maison dekorativnog asortimana

Ukrasni jastučići, stolići i ogledala samo su neke od dekoracija koje, uz malo mašte i kreativnosti, i najmanji dom mogu učiniti veselijim mjestom. Danas vam zato donosimo ideje za božićne poklone kojima ćete oduševiti svoje najdraže
 Prima

Nizozemski brend COCO maison, ekskluzivno dostupan u PRIMA salonima, predstavio je kolekciju s mnogo zanimljivih dekoracija za uređenje vašeg doma, a mi smo tom prilikom izdvojili komade koji mogu biti savršen božićni poklon za vaše najdraže.

Prima

Od dekorativnih jastučića za dnevni boravak, manjih komada namještaja u božićnim tonovima, ogledala, ukrasnih vaza pa sve do stolića za kavu, svaka od ovih dekoracija može biti idealan poklon ispod bora.

Foto: COCO maison asortiman, Prima

Dekorativni asortiman COCO maison iz Prime svojom širokom paletom proizvoda nudi mnoštvo ideja za prekrasne božićne poklone za vaše najdraže. Naime, spomenuta kolekcija obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje interijera, a to su različite dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasne jastučiće, rasvjetu, tepihe te mali komadni namještaj.

Foto: Stolna svjetiljka, Lanny, Prima

Foto: Pomoćni stolić Valerie, Prima

COCO maison dekoracije savršeno odgovaraju i Priminoj premium kolekciji namještaja koja se prvenstveno ističe svojom funkcionalnošću, suvremenim dizajnom, ali i pažljivo odabranim kombinacijama materijala.

Također nudi bogatu lepezu atraktivnih i modernih dekorativnih predmeta, a različitim stilovima, bojama i kombinacijom tekstura podijeljen je u nekoliko tema, nudeći pritom za svakoga ponešto - od prirodnih, zemljanih tonova, preko skandinavskog dizajna i luksuznih dekoracija, sve do boho stila.

Dolaskom božićnih blagdana dekoriranju svoga doma posvećujemo više pažnje. Tamnozeleni i crveni tonovi, zlatni detalji, baršun… Sve su to čimbenci koji vašem domu pridonose blagdanski ugođaj. COCO maison unosi adventsku i božićnu čaroliju u svaki dom, bez obzira na postojeći stil uređenja, te je nepresušni izvor ideja za darove povodom nadolazećih blagdana.

Foto: Stol Davos i stolice Babilon uz COCO maison dekoracije, Prima

Foto: Dekoracija, Leaf, Prima

Dekorativni asortiman COCO maison potražite u Prima salonima Westgate, Velika Gorica, Sesvete, Kajzerica, Jankomir, Bjelovar, Varaždin, Dubrovnik, Pula, Split i Osijek s fantastičnim uštedana od 25% do 08. siječnja 2020. COCO maison asortiman dostupan je i na Prima službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:41