STAN OD 45 KVADRATA

Divan dom mlade balerine

 

Svaki prostor mora imati svoj karakter. Što znači da prilikom izrade projekta dizajneri i arhitekti trebaju uzeti u obzir objektivne okolnosti koje čine opće raspoloženje prostora, a uključuju mjesto i izgled prostora, način života i navike vlasnika. Zbog toga, dizajneri nastoje prodrijeti dublje u unutarnji svijet vlasnika, razumjeti njegove navike i vidjeti svijet kroz njihove oči. A onda predstavite svoju viziju "idealnog rješenja" organizacije prostora.

Apartman koji želimo predstaviti pripada mladoj djevojci, baletnoj plesačici i nalazi se u Kijevu. U želji da naglase krhkost i nježnost njezinog karaktera, dizajneri Ekaterina Barsukova, Ruslan Kovalchuk i Stepan Tsimbalyuk koristili su boje koje simboliziraju ova svojstva: plavu, ružičastu, zelenu, zasjenivši ih plemenitom sivom bojom, dok su materijale poput mjeda i netretirano drvo odabrani kao akcentne.

Ukupna površina stana od 45 četvornih metara bila je dovoljna za smještaj spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i radnog prostora, a s obzirom na to da apartman nudi prekrasan pogled na Dnjepar, stanu su priključili i izolirani balkon za okupljanja i druženja uz šalicu kave. Divan prostor!

Izvor: home-designing.com

Vizualizacija: Ruslan Kovalchuk, Stephen Tsimbalyuk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:57