Skandinavska praktičnost

Divan stančić od 28 kvadrata

Evo kako u 28 četvornih metara sve lijepo možete smjestiti!

Stančić na fotografijama prostire se na 28 četvornih metara i pravo je oličenje praktičnog uređenja s pametnim rješenjima.Osnove ovog uređenja čine klasična bijela boja zidova koja je najčešći odabir za male prostore, drveni parketi koji unose toplinu u prostor i elementi sive boje. Za prostor je odabrana i predivna smaragdno zelena koja čini prostor življim i raskošnijim. Sam je prostor prepun niša koje su iskorištene za vizualno razdvajanje boravka, kutka za spavanje i ormara.

Dnevni boravak smješten je uz prozor i čine ga sivi kauč i drveni stolić za kavu, a pažnju u njemu posebno privlači zanimljiva samostojeća svjetiljka s čak tri kraka koja unosi sjaj u prostor.

Pored se nalazi prostor predviđen za ormar, a može ga se pretvoriti u mali ured ili sobicu za dijete.


U nastavku boravka nalazi se blagovaonica opremljena sklopivim bijelim stolom za kojim se može okupiti cijelo društvo, a malo glamura u nju unosi profinjeni luster sa staklenim kuglama. S jedne strane blagovaonice prostor zauzima kuhinja sa sivim i bijelim kuhinjskim elementima posloženima tako da oblikuju slovo L i dodatno ukrašenima kožnim ručkicama.



S druge se strane nalazi krevet postavljen na platformu koja služi i za odlaganje garderobe vlasnika.

Kupaonica s tušem nalazi kod izlaza iz stana i u cijelosti je uređena bijelim kvadratičnim pločicama. Slatko i kompaktno!


Izvor: Bosthlm

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:04