Priča "Made in Croatia"

Dizajn i šivanje po mjeri u Intertekstilu Stanić

Posteljina, jastuci, plahte, dekorativni prekrivači, stolnjaci i dječji program glavni su proizvodi ove poznate domaće tvrtke.

Gdje je vaš proizvodni pogon i kad ste započeli s radom ?

Proizvodnja je smještena je na adresi Kerestinečka cesta 57a, a početak rada bilježimo sada već davne 2004 godinom. Tako našim kupcima već više od 13 godina nudimo hrvatsku proizvodnju, što je u današnjem tržišnom trenutku i te kako veliki izazov.

Koji su vaši glavni proizvodi ?

Asortiman Family branda (kao i matične kuće, Intertekstil Stanića) kućni je tekstil u posteljnom, kupaonskom, kuhinjskomi dekorativnom programu, sa snažnim naglaskom na prirodne materijale (100% pamuk – percale, ranforce, saten, frotir, velur, …) na hrvatski dizajn i hrvatsku proizvodnju.

Posteljine, jastuci, plahte, dekorativni program,prekrivači i jastučići,, stolnjaci i dječji program čine okosnicu naše proizvodnje.Uz kontrolu dobavljača, porijekla sirovine i tehnologije obrade iste, ateste kvalitete, misao vodilja Intertekstila Stanić - Family branda je sveobuhvatni in-house proces – što više proizvoda samostalno osmisliti, dizajnirati, proizvesti, testirati te osigurati hrvatsku kvalitetu najviše razine uz prihvatljive cijene u cijeloj paleti proizvoda. Ovdje napominjemo i „dizajnirati“ – jer 90% dizajna naših proizvoda osmišljeno je u našoj kući s posebnim naglaskom na one licencirane, kao što je kolekcija Nautika – namijenjena svima koji vole more i za more žive.

Što vas je potaklo na osnivanje proizvodnje ?

Prije svega želja da naši kupci dobiju kvalitetno i profesionalno sašivenu posteljinu. Druga važna činjenica je da su kupci sve zahtjevniji, i da se standardizirane dimenzije često ne uklapaju u njihove želje i potrebe, te se sve više traže one „izvanstandardne“ dimenzije plahti, navlaka, stolnjaka, jastučnica....Mi smo prepoznali tu prazninu u usluzi, i napravili za njih poseban benefit - uslugu šivanja po mjeri!

Na taj način postali smo jedinstveni na hrvatskom tržištu nudeći uslugu šivanja bez ograničenja količine.Takvim personalnim pristupom ostvarili smo neraskidivu vezu s kupcem koji nam se uvijek vraća jer se možemo prilagoditi svim njegovim željama i potrebama, te svojom kreativnošću i idejama upotpuniti njegov potpuni doživljaj. Široka mreža naših dućana Family dućana (danas ih u Hrvatskoj imamo 34) također je utjecala na mogućnost personalnog pristupa našim kupcima.

Čime upotpunjujete svoje proizvode?

Dodanu vrijednost našim posteljinama daju posebno osmišljene i kreirane posteljine – a dodacima kao što su čipka, trakice, paspuli, mašnice, volani uljepšavamo i stvaramo čarobne proizvode koji čine svaki dom toplijim i nježnijim. Posebnost koju svakako želimo istaknut su personalizirane dječje posteljine s imenima naših najdražih, pokloni za mladence s izvezenim imenima, i uopće svaka želja za posebnošću – naš je novi izazov!

Koje materijale preferirate ?

S obzirom koliko vremena provedemo spavajući i razmišljajući naravno o ugodi na prvom mjestu nam je pamuk. Sve naše posteljine proizvedene su od 100% pamučnih materijala. Nastojimo sve naše artikle certificirati i napraviti što bolje artikle koji zadovoljavaju sve standarde, a da kvaliteta, ugodnost i budu na prvom mjestu.

Što predlažete svojim kupcima prilikom odabira tkanina?

Vrste tkanina, teksture, motivi i boje četiri su jednako važne karakteristike tekstila koje utječu na dojam koji stvaramo u našem domu.. Ako ih pažljivo uskladimo naša soba, dnevni boravak ili kuhinja postaju nove oaze našeg življenja. Zato nastojimo dobiti što više informacija od potencijalnog kupca kako bi njegove zamisli, želje i ideje pretočili u stvarnost.

Uljepšajte svoj dom najudobnijim family.hr proizvodima već danas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:01