Biocrystal energizatori za bilje

Smjesa kristala i minerala za brži i bolji rast biljaka

Dobra vijest stiže nam iz hrvatske radionice Biocrystal, koja svojim inovativnim i jedinstvenim proizvodima, namijenjenim svim iskrenim ljubiteljima cvijeća, osvaja svijet! Riječ je o proizvodima Vito&Flora, energizatorima za bilje koji omogućuju biljkama brži i bolji rast, veće i brojnije cvjetove te znatno manje biljnih bolesti, a koji su “oživjeli” i prije nego su se pojavili na tržištu.

Natječaj za naziv

Naime, Biocrystal energizatori za bilje napravljeni su od 16 pažljivo odabranih kristala, minerala s dodatim udjelom zlata i srebra. Ta mješavina nastala je kao rezultat istraživanja koje je trajalo gotovo čitavo desetljeće, a temeljeno je prvenstveno na odabiru kristala u zavisnosti od njihovih svojstava i utjecaja, te pažljivom omjeru svakog od odabranih kristala kako bi se postigla najveća moguća efikasnost kristalne mješavine.

U tijeku je crowdfunding kampanja na platformi Indiegogo za masovnu proizvodnju

Pozitivan utjecaj na biljke znanstveno je potvrđen u Institutu za zaštitu bilja u Torontu, a u tijeku je crowdfunding kampanja na platformi Indiegogo, pokrenuta s ciljem prikupljanja sredstava za masovnu proizvodnju Vita&Flore, što će osigurati i nižu cijenu ovih proizvoda. Upravo zahvaljujući predstavljanju projekta na platformi Indiegogo, Vito&Flora pronašli su put do svjetskih medija, koji su prenijeli vijest o ovom jedinstvenom proizvodu u svijetu! – Značajan dio sredstava prikupljen u crowdfunding kampanji bit će upotrijebljen za dodatna istraživanja i testiranja efekata Vita&Flore, te oblasti njihove buduće primjene, dok će dio novca svakako biti upotrijebljen za predstavljanje ovih inovativnih proizvoda na sajmovima širom svijeta – kažu u tvrtki Biocrystal technologies i dodaju kako su naziv proizvoda odabrali ljubitelji bilja nakon raspisivanja natječaja, koji je imao velik odaziv, a na kojem su davali svoje prijedloge u vezi dizajna i naziva. Nas je zanimao i kako koristiti Vita&Floru.

Prirodni i neškodljivi

– Vita&Floru dovoljno je zabosti u zemlju u vazu, pokraj cvijeća i pustiti ih da urade ono zbog čega su i stvoreni – budu najbolji prijatelji i njegovatelj cvijeća i brinu se o njemu. Biocrystal vrši intenzivni utjecaj na strukturu molekule vode kojom se biljka hrani, te omogućava da lončanica primanjem tako energizirane vode dobiva bolje izbalansiranu i iskoristivu energiju tako neophodnu za njen rast, razvoj i cvjetanje – kažu u tvrtki Biocrystal technologies. Dodaju kako su Vito&Flora prirodnog sastava i potpuno neškodljivi te u velikom dijelu zamjenjuju tretiranje biljaka umjetnim sredstvima, a na taj način omogućavaju i znatne uštede novca koji se troši na kupnju sredstava za tretiranje bilja.

Više informacija može se pronaći na indiegogo.com

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 10:54