Vrhunski dizajn

Chilly‘s - popularne britanske posude koje svi obožavaju sada dostupne i u Hrvatskoj

John Pavlish
Chilly’s , britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava svojom inovativnošću i dizajnom

U Broomu 44, najnovijoj gastro lokaciji u Zagrebu, samo za ovu prigodu menu je serviran u Chilly's posudama.

Budući da su savršen izbor za ljude koji su u stalnom pokretu, a ipak se ne odriču zdravih obroka, spisateljica i producentica, ali i mama Jelena Veljača Chilly's posude i boce obožava. Idealne su i za one pustolovnog duha kao što je glazbenica Ida Prester, uvijek na relaciji Zagreb – Beograd. Oduševljenje nije krila ni naša poznata gastro blogerica Zrinka Zekulić, a fitness trener Ante Burazin otkrio nam je da su mu Chilly's posude i boce idealne za zdrav zalogaj u pauzama između vježbanja s klijentima u teretani.

image
Chilly’s team
John Pavlish/

Chilly’s , britanski brend sa sjedištem u Londonu, još od 2010. godine oduševljava kako svojom inovativnošću i dizajnom, tako i visokom razinom ekološke svijesti.

Kreirati proizvode koji su sukladni urbanom načinu života, s idealnim balansom jedinstvenog stila i nenadmašne funkcionalnosti, poticanje prijelaza na korištenje višekratnih proizvoda, te stvaranje navike svakodnevnog korištenja održivih proizvoda njihova je misija.

image
Glazbenica Ida Prester i spisateljica i producentica Jelena Veljača
John Pavlish/

Poznate su tako suradnje Chilly’sa s mnogim renomiranim dizajnerima i umjetnicima (Chilly's Artist Series) kao što je Emma Bridgewater, koja u svijetu keramike već uživa kultni status, ali i talentirani mladi umjetnici kao što su Agathe Singer, Daren Thomas Magee, Amber Vittoria, Jacqueline Colley, Mark Conlan.. da nabrojimo samo neke od njih. Uz Originals kolekciju, koja je već osvojila svijet, sada nas očekuje i nova Kolekcija boca Serija 2, kao trijumf u održivom dizajnu i proizvodima za višekratnu uporabu. Grlo boce je mekano na dodir i antimikrobno te omogućuje ugodno iskustvo ispijanja napitka, dok je prilagodljiva ručka za prijenos idealna za ispijanje napitaka kada smo vani i u žurbi, a gumena baza boce dokazuje da su mali detalji itekako važni za potpuni užitak pijenja.

image
John Pavlish
image
John Pavlish

Chilly’s misli i na one kojima je dan bez šalice kave nezamisliv, pa su za njih u sklopu kolekcije Serija 2 osmislili termosice za kavu, koje su dizajnirane s najvećom pažnjom na detalje, naime, tehnologija s dvojnom stijenom termosice štiti vaše ruke od vrućine , a rotirajući mehanizam za zatvaranje omogućuje sigurno ispijanje vašeg omiljenog napitka.

image
John Pavlish

Dizajn boca i termosica Serije 2 osmislio je dizajner James Wood, upotrebljavajući naprednu tehnologiju 3D printanja za ostvarivanje superiornog, neprekinutog dizajna na svim bocama. Boce su zato potpuno detaljno i precizno dizajnirane, bez nepotrebnih linija te s intenzivnim bojama, zadovoljavajućim teksturama i jedinstvenim završnim dodirom.

image
John Pavlish

Vakumska izolacija s dvojnom stjenkom omogućuje tekućini da ostane hladna do 24 sata, topla do 12 sati, bez kondenzacije. Visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik bez BPA, održava okus i svježinu, a navojni hermetički nepropustan zatvarač onemogućuje izlijevanje napitaka.

image
John Pavlish

Omiljene Chilly's proizvode možete pronaći na prodajnim mjestima Hoću knjigu, Male stvari, Planetopija, Menart, Kibuba i Protea sport te na Lafaboo webshopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 05:33