Dobra Samaritanka

Dok putuje u Chanelovoj torbi nosi živu životinju! ‘Ne želim da me opljačkaju‘

 THEODORA ISPAS/UNSPLASH/

- Uzela sam živog goluba, stavila ga u Chanel torbu za kupovinu i ponijela sa sobom u 86. ulicu, rekla je za The Post, Daphne Ciccarelle, 24-godišnja marketing menadžerica iz New Yorka.

- Nisam željela da me opljačkaju, nastavlja kroz smijeh, dodajući kako bi, ako i pokušaju, samo viknula: ‘To je golub, vjerujte mi‘.

Naime, na TikToku je podijelila video sa stanice podzemne željeznicom, otkrivši pritom da u Chanel torbi za kupnju nosi živog goluba!

Naknadno je objasnila kako goluba nije nosila radi svoje zaštite, već je životinju pronašla sa slomljenom nogom i odlučila spasiti. Izgledao je tužno i bolesno, i trebao je hitno u centar za rehabilitaciju divljih životinja, a Chanel vrećicu je dobila od stanarke zgrade dok je tješila goluba.

Ljubav prema životinjama očito je naslijedila od svoje obitelji, koja je tijekom godina spasila na tisuće stvorenja u nevolji.

@daphodilhoe Pov you successfully steal my chanel bag just to find a crusty pigeon inside:/ #nyc #nyclife #nycsubway #creaturesofnyc #subwayrat #pigeon #pigeonlovers ♬ Everybody - Nicki Minaj

- Većina ljudi misli da je dodirivanje goluba odvratno, ali ja nisam previše zabrinuta zbog toga, rekla je.

Tijekom putovanja podzemnom željeznicom povremeno bi otvorila torbu kako bi utješila krilatu životinju, a kada je stigla do centra za rehabilitaciju, predala ga je stručnjacima.

Golubovi su na lošem glasu, i to ne samo u New Yorku. Često ih se naziva "letećim štakorima" jer nose alarmantan broj patogena koji šire bolesti, uključujući E. coli i salmonelu, ali njihove se klice rijetko mogu prenijeti na ljude, piše New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:26