PROLJEĆE NA OTVORENOM

Kako urediti vrt da u njemu bude zabavno i djeci i odraslima? Imamo najbolje artikle

 GORODENKOFF/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Topliji dani pozivaju na boravak na otvorenom, a što je bolje od vlastitog dvorišta za uživanje?

Kada je riječ o uređenju vanjskog prostora, uz adekvatan odabir stila uređenja i biljaka kojima će se postići željeni dojam, bitno je odabrati i najbolji tip vanjskog namještaja. Kod uređenja i organizacije vrta pozornost treba usmjeriti na funkcionalnost, ali i udobnost te kvalitetu. Osnovni komad bez kojeg se ne može zamisliti opušteno ispijanje kave, ali i dobar provod s prijateljima jest sjedeća garnitura s pripadajućim stolom koja se s lakoćom uklapa jednako i u manje vrtove. Garnitura Ratan Oslo uključuje dvosjed, dvije stolice i stakleni stolić, a materijal od smeđeg ratana, pletene smole i izdržljivog metalnog okvira pruža otpornost na vremenske utjecaje. Šećer na kraju su udobni jastuci izrađeni od vodootporne tkanine koji pozivaju na uživanje!

image
Pevex


Uz uživanje u vrtu dolaze i mali rituali poput čitanja knjige i ispijanja kave ili čaja, a za takav tip opuštanja najbolja opcija su ljuljačke koje nas vraćaju u djetinjstvo. Klasična metalna ljuljačka Nora sa sjenilom za sunce omogućava pravo uživanje za dvoje, dok je elegantna viseća stolica Valencia namijenjena za jednu osobu. Obje opcije savršene su odabir za vrtove manjih površina, ali se odlično uklapaju i u većim vrtovima.

image
Pevex


Sretnici koji imaju na raspolaganju veće vrtne površine mogu se poigrati garniturama koje će vanjski prostor transformirati u produženi dnevni boravak i kuhinju na otvorenom. Za sezonu roštiljanja i uživanja u druženju s obitelji i prijateljima potrebno je imati adekvatni prostor za objed, ali i općenito druženje. Stoga su vrtne garniture najbolja solucija za takve prigode. Ratan garnitura izrađena od željezne konstrukcije i PP pletiva sastoji od šest stolica i stola, a svojim materijalom prkosi vremenskim neprilikama te garantira dugo korištenje.

image
Pevex


Ako ste u potrazi za setom koji u sebi sadrži i suncobran, garnitura Barcelona je vaš odabir. Sa šest preklopnih stolica od čelika i poliester tkanine te prostranim stolom, veća druženja neće biti nikakav problem ni za vrijeme najjačeg sunce zahvaljujući suncobranu promjera 170 centimetara koji omogućava potreban hlad.

image
Pevex


Nakon što ste riješili mjesto za odmor i jelo, vrijeme je da se pobrinete za zabavne detalje koji će ispuniti slobodno vrijeme jednako odraslima, kao i klincima. Vjerujemo kako je stolni nogomet jednako primamljiv onima od 9 do 99 godina, a dobra zabava i salve smijeha su uz ovu igru zajamčene i duže od jedne sezone!

image
Pevex


Ipak, kod odabira vanjskih komada namijenjenih djeci potrebno je posvetiti posebnu pažnju jer su njihova sigurnost i zdravlje na prvom mjestu. Kvaliteta i materijali neka budu na najvišoj razini, a kako bi se vrt pretvorio u malo dječje igralište nije potrebno potrošiti bogatstvo. Već uz jednu klackalicu, vrt dobiva posebnu draž, jedino je potrebno da površina na koju će se klackalica instalirati bude u potpunosti ravna. Odraslima i djeci je vjerojatno prva asocijacija na igralište drvena ljuljačka, ali ona više nije rezervirana samo za parkiće već ju možete imati u vlastitom dvorištu!

image
Pevex


Za sam kraj, i za vlasnike većih površina, predlažemo pravi mali dječji park koji sadrži cijelo igralište! Izrađeno od kvalitetnog drveta, ovo igralište sadrži pravu zabavu za klince - toranj, tobogan, dvije ljuljačke i pješčanik.


image
Pevex


Dobra zabava zagarantirana je i velikima i malima, a najbolje komade za svoj vrt pronađite u Pevex ponudi i uživajte u proljeću!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. travanj 2024 17:16