NOVI PROSTOR

Kallos Lash Studio & Academy nova je beauty adresa u metropoli s divno uređenim prostorom

 PETAR KRAJACIC VILOVIC/
Ovo je i mjesto u kojem će se educirati beauty artisti, a Martina je već godinama jedna od najtraženijih beauty edukatora

Kallos Lash Studio & Academy novootvorena je beauty adresa u Novom Zagrebu. Misao vodilja osnivačice i vlasnice Kallosa, Martine Krajinović Gülsün, prilikom pokretanja salona bila je želja da svojim klijenticama naglasi prirodnu ljepotu, uz iznimno profesionalan i stručan tretman, u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi. Tretmani korekcije obrva i ugradnja trepavica već su se na samom početku istaknuli kao najpopularniji, međutim, Martina ističe važnost vještine i određene mjere, kako bi se izbjegao efekt „metle“ ili „četke“, koji se nažalost često može primijetiti u okolini.

image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/
image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/
image

Osnivačica i vlasnica Kallosa, Martina Krajinović Gülsün

Nikolina Zaninović Kokotović

Ovo je ujedno i mjesto u kojem će se educirati brojni beauty artisti, a Martina je također već godinama jedna od najtraženijih beauty edukatora u Hrvatskoj, ali i u svijetu. „Svaka klijentica će često primijetiti da se kod nas svakodnevno odvijaju edukacije budućih beauty tehničara i to je naša najjača snaga. Mi kreiramo znanje i prenosimo ga dalje i direktno formiramo budućnost naše beauty industrije“. – naglašava Martina važnost edukacije i konstantnog učenja. Znanje se ne prenosi samo na beauty artiste, već i na klijente. Kallosu je iznimno važno da njihovi klijenti budu upoznati s detaljima tretmana na koji dolaze te da uz estetiku cijene i njegu kože, jer je koža kao čisto platno baza za postizanje najboljeg estetskog efekta. Također, Kallos je jedini hrvatski brend koji potpisuje vlastitu Lash & Brow liniju proizvoda pa se tako ekstenzije, lash & brow lift, dermapen ili trajna šminka koriste u mnogim hrvatskim salonima.

image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/
image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/
image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/
image
PETAR KRAJACIC VILOVIC/

Osim što će svaki klijent dobiti stručnu i kvalitetnu uslugu, imat će prilike pritom uživati u divno uređenom prostoru. Kako je riječ o beauty studiju, cilj je da prostor odiše urednošću i čistoćom, ali i dozom elegancije. Upravo to je postignuto mramornim podom, koji odiše sofisticiranošću te s drvenim detaljima koji unose toplinu u prostor. S druge strane, postignut je i industrijski štih uz pomoć betona i željeza, a kombinacija svih ovih materijala čini Kallos suvremenim i vrlo stylish mjestom. Ugođaj je luksuzan, ali ugodan i opuštajući, što je dodatno postignuto nježnim mirisima, relaksirajućom glazbom i ljubaznim osobljem, uz pravi spa doživljaj. Da je Martina zaista predana svom poslu, dokazuje i činjenica da je cijeli interijer osmislila sama.

Posjetite ga na adresi Ulica Karla Metikoša 2, Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. prosinac 2021 13:43