RODITELJI GODINE

Kćerima tinejdžericama napravili mini kućice u dvorištu kako bi bile neovisne, ali u blizini obiteljskog doma

 YOU TUBE

Roditeljima je ponekad teško pustiti svoju djecu iz obiteljskog doma. No, vrijeme leti, a ona mala dječica koja su bezbrižno trčkarala po kući danas su mladi odrasli ljudi, spremni okusiti svijet, učiti, griješiti, biti samostalni i neovisni.

Svjesni su toga bili i Matt i Linda, roditelji koji su se prije nešto više od tri godine "pronašli" s troje djece tinejdžerske dobi, u kući koja je bila premala za njihove potrebe i želje. Odlučili su potražiti novi dom, što ih je dovelo do Hendersona u Nevadi, gdje su pronašli kuću s golemom okućnicom koja ih je osvojila gotovo na prvi pogled.

S obzirom na to da su njihove kćeri Ashley i Maddie s vremenom postale spremne odseliti se, ali su željele ostati blizu svojih roditelja i brata, Matt i Linda pronašli su dvije kontejnerske kućice iz tvrtke Alternative Living Spaces. Kućice površine 30-ak kvadrata, koje su stajala oko 70 tisuća eura svaka, smjestili su u dvorište te ih spojili na kanalizaciju, struju i vodu. Koliko su Ashley i Maddie sretne - pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2023 21:37