Ljetni look

Ljetni makeover terase zagrebačkog wine bara Basement

Terasa zagrebačkog wine bara Basement smještenog u Tomićevoj ulici podno uspinjače doživjela je ljetni makeover. No umjesto šarenih cvjetova ljetnica na koje smo navikli u toplim mjesecima, krase je zanimljivi zemljani tonovi biljaka trajnica.

Krajobrazna arhitektica i vlasnica tvrtke Moj balkon Željka Kolak odlučila se za nešto drugačiji ljetni look koji u potpunosti odgovara mjestu na kojem se nalazi Basement. Prostor na kojem je smještena terasa wine bara dnevno ima tek nekoliko sati sunca te jako strujanje vjetra. Upravo to odlično podnose trajnice posađene u Supersack vreće koje vremenskim uvjetima uspješno odolijevaju već treću sezonu zaredom na ovoj popularnoj zagrebačkoj terasi.

Bršljan, hojhera poznata i kao koraljni crveni zvončić, te ukrasne trave svojim izgledom i cvatom koji ne miriše ne odvlače pozornost s gastronomskog doživljaja koji posjetiocima pruža Basement. Odlično uklopljeni i stvaraju potpun doživljaj stopljeni s vrhunskim vinima i maslinovim uljima domaćih proizvođača.

Željku možete pratiti na Facebooku i webu

Terasu popularnog La Bodega bara pogledaj OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:31