I TO JE MOGUĆE U HRVATSKOJ!

LJETOVANJE NA NENASELJENOM OTOKU MALI MIŠJAK Odmor iz snova u kućici okruženoj borovom šumom i pogledom na Kornate za 150 eura!

KingDome kupola kod Šibenika

Ako vam je dosta gradske i turističke vreve, volite osamu i divljinu, onda je KingDome kupola kod Šibenika savršeno mjesto za vas. Smještena na malom nenaseljenom otoku šibenskog arhipelaga, Malom Mišjaku, KingDome prva je hrvatska glamping kupola koju se može unajmiti za ekskluzivno ljetovanje.

Skrivena u gustoj borovoj šumi, a opet u blizini morske obale, KingDome nadsvođuje 40 nevjerojatno udobnih kvadratnih metara, te pruža odmor za četiri osobe. Ova geodezijska kupola sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, moderne kupaonice s tuš kabinom, spavaonice s king-size krevetom, te galerije s dodatna dva ležaja. S troetažne terase s prirodnom vegetacijom pruža se pogled na more i Kornatsko otočje.

Luksuzno kampiranje, odnosno glamping, uz toplu vodu i struju podrazumijeva i brzu wifi mrežu. U ovom prostoru u divljini kućni ljubimci su isto dobrodošli.Kako bi vaš odmor prošao što udobnije imate na raspolaganju vlastitu poslugu, osiguran je prijevoz iz okolnih zračnih luka, dovoz gliserom na otok, kao i obilazak susjednih otoka. Uz vrhunske domaće specijalitete i probrana pića ovaj prostor nudi vam sve što možete poželjeti!

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici KingDome i stranici otoka Mišjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. prosinac 2023 03:14