Kempinski Hotel Adriatic

Magična jesen u Istri

Otkrijte netaknutu prirodu, opustite se u spa oazi ili zaigrajte golf uz pogled na jadransko more. Kempinski Hotel Adriatic otvoren i za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana

Vrhunska gastronomska i spa ponuda, aktivni odmor, prirodne ljepote te kulturna baština čine Istru neodoljivom i nezaobilaznom destinacijom tijekom cijele godine. Nadolazeći jesenski vikendi te božićni i novogodišnji blagdani idealni su povod za istraživanje očuvane i na mnogim mjestima netaknute i brežuljkaste istarske unutrašnjosti.

Nezaboravni boravak u Istri pružiti će vam Kempinski Hotel Adriatic. Ovaj djelić raja smješten u ruralnom okruženju sjeverozapadne Istre odlučio je produžiti sezonu do 06. siječnja 2020. godine i atraktivnim ponudama privući zaljubljenike u netaknutu prirodu i golf. Blizina Savudrije, dobra cestovna povezanost, ruralni i urbani krajolik samo su dodatni razlog za bijeg od svakodnevnice i beskonačno uživanje.

Jesenski paket s tartufima pružiti će vam vrhunac gurmanskog doživljaja. Istarska kuhinja je svojim stanovnicima i posjetiteljima omogućila nevjerojatno bogatstvo okusa – od domaćeg istarskog maslinovog ulja do crnih i bijelih tartufa. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), traženje i degustaciju bijelog tartufa. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 15. studenog 2019.

25% popusta na najbolju dostupnu cijenu u Kempinski Hotelu Adriatic idealna je prilika da uživate u luksuznom smještaju uz ugodnu mediteransku i blago kontinentalnu klimu. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), smještaj u sobi više kategorije te rani check-in i kasni check-out. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 20. prosinca 2019.

Golf paket oduševit će sve ljubitelje golfa bilo da je riječ o profesionalnim igračima ili početnicima. Nakon pokazanog umijeća igranja u ovom prestižnom sportu, odmorite se uz veličanstvene zalaske sunca i neponovljiv pogled na Jadransko more. Paket-aranžman uključuje: luksuzni smještaj, gurmanski doručak u restoranu Dijana, ulaz u spa-centar (uključujući korištenje saune, bazena i fitnesa), dnevni green fee po osobi, 20% popusta na F&B i SPA usluge te dnevni najam kaveza u caddy room-u. Minimalno trajanje boravka je dvije noći, a ponuda vrijedi do 05. siječnja 2020.

Za sve zaljubljenike putovanja za vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana pripremamo ekskluzivne ponude koje će uskoro biti dostupne na našoj web stranici. Za kraj godine priuštite sebi iznimnu europsku eleganciju - Kempinski Hotel Adriatic.

Sve informacije o ponudama, kao i rezervacije smještaja dostupne su na internetskoj stranici Kempinski hotela Adriatic - www.kempinski.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. siječanj 2023 14:45