EKSTERIJERI SA STILOM

Mali, ali savršeno uređeni balkoni

Pogledajte koje smo balkonske prostore izdvojili samo za vas!

Uređenje malog balkonskog prostora nije nikad jednostavan zadatak. Međutim, kako onda od skučenog balkona napraviti savršeno mjesto na kojem ćete uživati ispijajući prvu jutarnju kavu ili čitajući knjigu nakon napornog radnog dana? Bez obzira na to kakvim budžetom raspolažete i koji stil preferirate, u današnjem članku možete pronaći najljepše uređene male balkone koji su nas oduševili pa ne sumnjamo da će i vas.

Foto: Jacqueline Marque

Ovaj zanimljiv balkon uređen u boemskom stilu oduševljava na prvi pogled. Jednostavan, a opet toliko poseban, ovaj balkon definitivno je dokaz da se i najskučeniji otvoreni prostori mogu urediti na idealan način. Opuštajuća oaza ovog potkrovlja u New Orleansu obuhvaća kreativnu kombinaciju namještaja i umjetne trave, detalje koji se međusobno savršeno upotpunjavaju.

Foto: Aimée Mazzenga

Ovaj balkon u predivnom potkrovlju u Chicagu male je kvadrature, ali se vlasnica stana svejedno potrudila kako bi ga uredila na odgovarajući način. Boje i biljke nešto su što se uvijek savršeno uklapa, pa je tako slučaj i s ovim eksterijerom.

Foto: Federico Paul

Još jedan mali balkon, ovaj put u nedavno renoviranoj obiteljskoj kući u Buenos Airesu. Unatoč maloj kvadraturi, balkon je ipak praktičan i upotrebljiv te oduševljava na prvi pogled.

Foto: Winkie Visser

Iz Buenos Airesa putujemo u Nizozemsku, a balkon koji nas je oduševio pripada simpatičnom domu mladog para. Oni su svoj balkon odlučili urediti namještajem u boji, a u cijelom eksterijeru prevladava prirodno drvo. Nipošto ne smijemo zaboraviti dekorativne biljke koje dodatno 'osvježavaju' cijeli balkon.

Foto: Bethany Nauert

Ah, ovaj nas je balkon u Los Angelesu osvojio svojim romantičnim stilom uređenja! Koliko je god malen i skučen, svejedno je uređen na najljepši mogući način.

Foto: Brittany Purlee

Obiteljski dom u Chicagu ima zadivljujući balkon, kao što možete vidjeti i na fotografiji iznad. Zanimljiv namještaj naknadno obojen jarkom crvenom bojom 'osvježava' cijeli balkon te ga čini posebnim.

Foto: Esteban Cortez

IOvaj stan za iznajmljivanje u San Franciscu ima zadivljujuć pogled na susjedstvo, ali to nije jedina dobra strana ovog divnog eksterijera. Naime, bijele jednostavne drvene klupe stvaraju cijeli 'sustav' kutnog sjedenja, naprosto savršen za uživanje u ljetnim večerima i opuštanju s prijateljima.

Foto: Jessica Isaac

I na kraju, donosimo vam balkon koji nas je svojim boemskim uređenjem naprosto oduševio! Viseći boho chic stolac i mnoštvo zelenila u ovom divnom domu u Buenos Airesu ostavljaju bez daha te definitivno pripadaju jednim od najljepše uređenih balkona koje smo vidjeli ovog ljeta.

Izvor: Apartment Therapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:22