SENZACIONALNA ISKUSTVA

Milijunaši razmijenjuju svoje luksuzne kuće za odmor po cijelom svijetu. Pogledajte!

 ERLING SLYNGSTAD-HæGELAND/
Ekskluzivnu zajednicu čine vlasnici 15.000 nekretnina, s prosječnom vrijednosti nekretnina od 2,4 milijuna dolara

Najveći globalni klub za razmjenu luksuznih nekretnina THIRDHOME najavljuje hrvatsku premijeru dokumentarne serije "Razmjena miljunaških kuća za odmor" koja prikazuje senzacionalna iskustva i destinacije dostupne članovima ekskluzivne zajednice razmjene nekretnina.

image
THIRDHOME

Dokumentarna serija u šest nastavaka ulazi u najljepše domove članova kluba i prati njihove godišnje odmore, uključujući pripreme za dolazak gostiju, zanimljivosti o samim nekretninama i životne priče njihovih uglednih vlasnika. Gledatelje će se upoznati i s utemeljitelja kluba THIRDHOME Wadeom Shealyem i čuti kako je započeo s elitnim klubom i razvio ga kroz godine. Osim domova članova, dobit će uvid i u radni dan tima koji radi u klubu THIRDHOME.

image
THIRDHOME

Serija je zabavna i informativna šetnja kroz luksuzne kuće za odmor i iskustva koja dijele članovi ovog globalnog kluba vlasnika nekretnina za odmor sa više od 15.000 nekretnina u stotinjak zemalja, uključujući Bali, Maldive i francuske Alpe, s prosječnom vrijednosti nekretnina od 2,4 milijuna dolara.

- Životni stil koji pruža THIRDHOME je doista jedinstven i jako se veselimo što ga sada možemo podijeliti s gledateljima u Hrvatskoj - rekao je Wade Shealy, utemeljitelj kluba.

image
THIRDHOME

Dokumentarni film sniman je po cijelome svijetu gdje se nalaze nekretnine uvrštene u THIRDHOME i inspirativan je za sve one koji vole putovati ili su i sami vlasnici luksuznih kuća za odmor.

"Razmjena miljunaških kuća za odmor" bit će prikazana od 9. do 16. svibnja 2023. na drugom programu HRT-a.

- Nadamo se da će naš dokumentarni film inspirirati gledatelje u Hrvatskoj da se pridruže našoj zajednici i započnu sa stvaranjem svojih nezaboravnih doživljaja i putovanja - rekao je Shealy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:48