MALI BAZENI DO 30 KVADRATA

Mislite da ne možete imati makar mali bazen?

S dolaskom toplih dana i vrućine, svi mi maštamo o skoku u prekrasni osvježavajući bazen. Ako mislite da u vašem malom vrtu nema mjesta za bazen, grdo se varate. Danas vam donosimoi 11 bazena manjih od 30 četvornih metara

Imate mali vrt, ali nemate bazen? Znači da ste u sitauciji koju već sutra možete promijeniti. Više ne trebate zavidjeti susjedu, kad i sami možete imati jedan, još i ljepši u vrtu vlastite kuće. Za vas smo pronašli 11 bazena manjih od 30 četvornih metara različitih oblika i funkcija kako biste i vi mogli uživati ovog ljeta.

1. Nedostaje vam plaža?

Izgradite si šarmantnu plažu i uživajte u egzotičnoj atmosferi, plavoj boji i prirodnom pijesku koja će vaš vrt pretvoriti u trope i gdje ćete moći bezbrižno uživati svaki dan. Bazen s fotografije dimenzija je 5 m x 6,70 m x 5,30 m. Površina jezera je 18 m2 plus ima 8 m veliku polu-potopljenu plažu.

2. Mali beskonačni bazen

Oduvijek ste sanjali o beskonačnom bazenu? Vjerujemo, jako su atraktivni. Elegantni volumen i smirujući efekt zahvaljujući zvuku protoka vode poput fontane, često sa spektakularnim pogledom i vi možete imati. Ovaj pravokutni bazen s vodom koja se prelijeva dimenzija je 7,20 x 4 m, a ukupne površine 28,8 m2. Ima ravno dno 1,5 m i četiri stepenice.

3. Egzotični mini vodopad

Na prvi pogled, ovaj bazen zapravo ne izgleda kao bazen, već više kao kupka zbog prelijevanja vodopada i gotovo divljeg okruženja. Pa ipak, ovaj je mali bazen idealan za eksterijer i nudi slatki odmor u egzotičnoj i opuštajućoj atmosferi. Naziva je Trg i dimenzija: 4.30 m x 4.30 m ili 19 m2, dok mu je dubina od 1 m do 1.20 m.

4. Mini staza za plivanje

Ovaj bazen s dubinom od 1,25 m do 1,55 m u armiranom betonu omogućuje kombiniranje sportskih aktivnosti i opuštanja. Štoviše, pored žutog namještaja na terasi, tirkizno plavi odraz bazena sve je što vam treba. Ima vodonepropusnu membranu 150/100 °, a veličine je 21 m2 (8,17 x 2,54 m) ima kompozitni nagib od 1.25 m do 1.55 m, stube, podvodni zatvarač, toplinsku pumpu, LED projektor i 2017. godine je proglašen najboljim gradskim bazenom.

5. Nema izgovora da volite plivati samo u unutarnjim bazenima

Zamah je sada moguć u svim okolnostima. Bez obzira na to da li je lijepo vrijeme ili ne, ovaj unutarnji bazen smješten u vrtu može vam osigurati malo privatnosti, a konačnici ćete dobiti jednu luksuznu sobu. A što je najbolje, svatko si može priuštiti malo luksuza u kući.

Dimenzija: 4 x 5 m i 20 m2. Dubina: 1,50 m. Volumen: 30 m3. Ima uređaj za ultraljubičasto steriliziranje vode s automatskom kontrolom klora (pH), projektor, grijanje električnim grijačem, alarm ... Arhitekt: Pauline Moussier.

6. Mali obiteljski bazen

Ovaj bazen naziva Miami u obliku je graha i izgleda sasvim klasičano. Njegov se dizajn može prilagoditi bilo kojoj vrsti tla i površine je od 25 m2 te je sasvim dovoljno za smještaj cijele obitelji. Dimenzija: dužina 7m x širina 3.66 m. Površina: 25 m2. Dubina: 1.10 m do 1.70 m.

7. Mini dugi bazen za moderan ambijent

U srcu grada, kupanje u traci s crnim premazom može biti jako šik. Ova jedinstvena estetika čini ovaj dugi prostor hipnotičkim mjestom kojem ne možemo odoljeti. Ima stazu za plivanje od stakloplastike i betona. Dimenzija: 12 x 2 m ili 24 m2 s ravnim dnom.

8. Mali jacuzza bazen

Ovaj minijaturni bazen dovodi eleganciju i karakter u vrt s osjetljivim linijama koje savršeno odgovaraju njegovom zaobljenom obliku i konceptu jacuzzija. Poziva na opuštanje i manji je od 10 metara pa stane u gotovo svaki otvoreni prostor. Naziva je Lola Mini, a dimenzija: 3.75 m x 2.96 m ili 7m2.

9. Mini bazen s ugrađenom terasom

Bazen s kliznom terasom izvrno je rješenje jer štedi mali prostor. Kada nije u finkciji jednostavno se zatvara, a plava boja poziva na opuštanje, dok stepenice olakšavaju pristup. Cijena ovakvog bazena se kreće od 6.926 eura. Dimenzija: 4 m x 2,5 m ili 10 m2 površine.

10. Mali japanski bazen

Inspiriran vrtovima carske Ville Katsura u Japanu, ovaj mali japanski bazen smiruje duh svojim prigušenim svjetlima. Osvjetljenje ne samo da vam omogućuje da se opustite i stvorite atmosferu prema vlastitim željama, već i osvjetljava vrt po mraku. Cijena od 7.797 eura, dimenzija bazena 5,49 m x 1,82 m ili 9,99 m².

11. Mali nadzemni bazen

Jeftin i jednostavan za instalaciju, nadzemni bazen dovodi praznike u vaše dvorište, a njegova obrađena struktura od bora omogućuje da uživate u kupanju dugi niz godina. Ovaj drveni bazen izrađen je od kvalitetno obrađenog bora. Filtriranje gornjeg bazena: protok 18 m3/sat. Snaga pumpe: 450 wata (0,61 hv). Brzina rotacije: 2720 okretaja/minuta/ volumen. Voda za punjenje bazena iznad tla: 12 m3 ili 17,7 m3. Visina vode: oko 1,10 m, Površina (izvan strukture): 13,9 m2 ili 20 m2.

Izvor: cotemaison.fr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 12:37