Uistinu posebno!

Mistična sfinga, svjetionik, šarmantni gradić, stari grad..., a može i ovako

 ROBERT BALAŠKO/Hotel & Spa Iadera
Ovo je nešto uistinu posebno! Otkrijte Zadar, njegov predivni stari grad, Morske orgulje i Pozdravu Suncu, slikovitu obalu, plaže

Adrenalinska off road vožnja lijepim zadarskim krajem; zabavna turistička tura na biciklima; treninzi s iskusnim trenerima, prilagođena prehrana i premium smještaj o kojem sanjate u najljepšem dalmatinskom resortu, Falkensteiner Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra… Aktivna jesen može početi!

image
ROBERT BALAŠKO/Hotel & Spa Iadera

Živjeti punim plućima, aktivno, sretno i zdravo – životna je odluka bez presedana. Statistike kažu da je aktivni turizam najbrže rastući segment turizma s rastom od čak 69 posto godišnje; baš kao što je i pobornika zdravog života sve više. U Punta Skali to je dobro poznata činjenica. Sportski i ekološki Falkensteiner resort Punta Skala jedinstvena je oaza mira, kao stvorena za sve one koji traže životni balans, povratak prirodi i aktivni život uz dozu hedonizma.

image
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

POVRATAK U FORMU

Ako ste sportski početnik kojem treba upgrade i profesionalna podrška – ovaj paket je prava stvar za vas. Uključuje i BIA analizu - procjenu sastava tijela uz stručno tumačenje i savjete za treninge i prehranu te redoviti pregled/provjeru stanja - standardizirane testove mobilnosti, mišićnih funkcija, snage i izdržljivosti. Uz ovakav pristup dobit ćete najbolje moguće treninge i vodič za kvalitetnu prehranu.

image
Hotel & Spa Iadera
image
MIRAN KAMBIĆ/Hotel & Spa Iadera

POMAKNITE GRANICE!

Za naprednije ljubitelje sportskih aktivnosti također su formirani atraktivni paketi koji, uz analizu tijela i fizičke sposobnosti, uključuju srednje ili intenzivne treninge, vježbe istezanja, planove prehrane, nutritivne savjete i preporuke za oporavak.

Ljubitelji aktivnog života uživat će u Punta Skali i na vanjskom sportskom centru sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena, dva terena za odbojku na pijesku i profesionalnom Health and Fitness Clubu koji se prostire na 800 m2 i nalazi se u novootvorenom Fortis Clubu u sklopu resorta.

image
iStock

OTKRIJTE ZADARSKI KRAJ NA KOTAČIMA

Ovo je nešto uistinu posebno! Tijekom boravka u Punta Skali otkrijte Zadar, njegov predivni stari grad, Morske orgulje i Pozdravu Suncu, slikovitu obalu, prekrasne plaže s bistrim plavim morem, poglede koji oduzimaju dah, mističnu sfingu i svjetionik koji gleda na stari grad, šarmantni gradić Nin... I sve to na kotačima! ꞌATV Quadꞌ off road vožnja ili vožnja gradskim biciklima novi je hit u otkrivanju destinacije.

A za one koji još uvijek preferiraju klasičan tip odmora, odlična vijest – Falkensteiner nudi jesenski bonus i poklanja -20% na tjedna noćenja u svim svojim smještajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2022 01:31