Raj na zemlji

Na ovoj stijeni usred mora stoji mala kuća, a njena tajna će vas oduševiti

 /SHUTTERSTOCK

Grupa partnera transformirala je dugogodišnju ribarsku postaju u restoran The Rock u srpnju 2010. Restoran Rock smješten je na stijeni 4,5 metra iznad Indijskog oceana, ispred plaže Michanwi Pingwe na jugoistočnoj obali Zanzibara. Jugoistočna obala jedna je od najljepših na svijetu, a restoran je jedna od tri najbolje čuvane tajne na obali.

U velikoj restauraciji, restoran je uređen u tradicionalnom stilu tog područja i od tada gosti ne prestaju dolaziti. Restoran je postao jedan od simbola Zanzibara i ‘must visit‘ za mnoge turiste.

image
/SHUTTERSTOCK

Ekskluzivni restoran koristi svoj topografski položaj kao potencijal za goste. Možete uživati u veličanstvenom pogledu na ocean od 270 stupnjeva ili u zadivljujućem pogledu na netaknutu plažu s palmama koje se njišu – unutar i izvan restorana.

Restoran Rock nudi jedinstveni ambijent s jednostavnim dekorom i stilom nadahnutim lokalnim prostorom. Sadrži 12 stolova, a svaki stol ima prekrasan pogled na obalu i ocean. U sklopu restorana nalazi se prekrasna terasa na kojoj možete uživati u piću dobrodošlice tijekom dana ili uživati u romantičnoj večeri s voljenom osobom pod afričkim nebom.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 20:49