STRAŠNO MJESTO ILI LJETNA IDILA?

Napušteni otok koji može biti vaš

 

Zamislite da imate svoj privatni otok, predivnu kuću za odmor koja ima poglede na more sa svake strane i plažu koja je samo vaša. Ovaj je opis vjerojatno ostvarenje najluđih snova svake osobe koja uskoro ide na godišnji odmor. Odlična vijest je da to zapravo može postati stvarnost - otok koji ćemo vam sada predstaviti je na prodaju, za "samo" 500 000 $. Međutim, ima jednu manu - u potpunosti je napušten i bio bi pravi izazov provesti jednu noć na njemu.

Ovaj otočić s napuštenom utvrdom nalazi se u blizini obale Pembrokeshire u Ujedinjenom Kraljevstvu. Napušten je tijekom Prvog svjetskog rata i od tada ga još uvijek nitko nije otkupio. Utvrda koja se nalazi na njemu zanimljivo je smještena, u potpunosti je uklopljena s otokom i njegovim okolišem. Za vrijeme Prvog svjetskog rata u njoj su se nalazili vojnici, međutim, cijeli otok je ubrzo demilitariziran.

Iako tako izgleda, zasad nema nikakvih priča o duhovima. Budući da je okoliš zaista predivan, a utvrda čvrsto i kvalitetno sagrađena, ovo bi mjesto bilo savršeno za preurediti - mogućnosti je bezbroj.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 12:43