StoryEditor
Pop-up atrakcija

Originalni bus iz filma preuređen u super smještaj za sve ljubitelje ovog poznatog benda

Spice Girls autobus na kat preuređen u (nešto kao) hotel

Svi koji su odrasli uz pjesme engleske ženske pop-up atrakcije, sigurno se sjećaju i Spice World filma u kojem cure, Melanie Brown (Scary Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Geri Halliwell (Ginger Spice) i Victoria Beckham (Posh Spice) na turneju idu u prepoznatljivom autobusu prilagođenom njima.

Interijer autobusa.

 

Riječ je o tipičnom double deckeru koji je u filmu opremljen sjajno, najluđom tehnologijom, a izvana obojen u boje engleske zastave. A upravo taj autobus nedavno je pretvoren u smještaj za sve fanove koji su oduvijek htjeli boraviti na ovom mjestu, ali i za sve one koji možda nisu ljubitelji Spice Girls ere, ali zato jesu ljubitelji otkačenog smještaja i interijera.

Airbnb smještaj za sve fanove Spice Girls.

Originalni bus iz filma preuređen su u super smještaj.

 

Poznati svjetski servis Airbnb u suradnji sa Suzanne Godley, ogromnom ljubiteljicom Spice Girls, originalni bus iz filma preuredili su u super smještaj. Na dva kata autobusa nalazi se dovoljno mjesta za luda druženja i boravak.

Ovakav autobus-smještaj ima mjesta za spavanje za tri gosta. Spice Girls bus bit će sparkiran u Wembley Parku 14. i 15. lipnja 2019. 

 

Foto: Airbnb press (Matt Alexander/PA Wire)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2020 21:17