novi dućan

Poljski high street brend Sinsay otvorio je vrata svoje nove trgovine u Sisku

 Sinsay
Trgovina od 1222 četvorna metara uređena je u modernom stilu, a dizajn interijera temelji se na svijetlim, suptilnim bojama

Poljski brend Sinsay postao je bogatiji za još jednu novootvorenu trgovinu, i to u Sisku. Prva trgovina Sinsay u ovom gradu smjestila se u centru Supernova Sisak West, a zahvaljujući novom konceptu prostora nudi širok asortiman proizvoda u kojem će svi ljubitelji trendova pronaći nešto za sebe! Trgovina od 1222 četvorna metara uređena je u modernom stilu, a dizajn interijera temelji se na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za ovogodišnju kolekciju brenda. U novoj trgovini nudi se širok izbor odjeće i modnih dodataka za žene i muškarce.

image
Sinsay

Asortiman namijenjen bebama i djeci svojom kvalitetom i dizajnom osvaja srca Sinsayevih kupaca, a najpoželjnije modne komade iz posljednje kolekcije brenda, kao i uvijek, odlikuju izuzetno atraktivne i pristupačne cijene. Asortiman dopunjuju kozmetički proizvodi, dodaci za kućne ljubimce te elementi za dizajn i home decor ponuda koja će zasigurno osvojiti sve ljubitelje interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 21:50