Idemo na zrak!

Proljetni praznici po mjeri obitelji: Vodimo vas na jug u pravu malu avanturu!

Family Hotel Diadora
Provedite uskrsne praznike u Falkensteiner Punta Skala resortu – obitelji s klincima ovdje imaju VIP status!

Mališani će se sjajno zabaviti; oni malo stariji odlično odmoriti! Provedite uskrsne praznike u Falkensteiner Punta Skala resortu – obitelji s klincima ovdje imaju VIP status! Family Hotel Diadora je konačno otvoren i čeka vas sa sjajnim ponudama

Vrijeme koje djeca provedu u slobodnoj igri na otvorenom posljednjih se godina strmoglavilo za nevjerojatnih 90 posto! Većinu dana provode uz ekrane i strukturirane aktivnosti gdje im drugi određuju kako upotpuniti vrijeme. Općenito se manje krećemo, manje družimo i sve više boravimo u zatvorenim prostorima. Vrijeme je da se krene – proljetni praznici idealni su za obiteljski bijeg u pravu malu avanturu. Vodimo vas na jug!

image
Family Hotel Diadora
image
Family Hotel Diadora
CHRISTIAN FREYDL/

Uskrs u Puta Skali – zelenom resortu!

Ako imate djecu, a još niste otkrili Falkensteiner Family Hotel Diadora nedaleko od Zadra – vrijeme je da to promijenite. Nema boljeg mjesta gdje će se i mali i veliki dobro zabaviti i odmoriti. Ovdje su sve sobe uređene tako da djeca imaju odvojeni prostor za spavanje; roditelji intimu i mir; tu je vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, bazenom za bebe te cijeli niz posebno osmišljenih programa prilagođenih djeci svih uzrasta.

image
Family Hotel Diadora
image
Family Hotel Diadora

Uskrs je ovdje posebna atrakcija! Toliko je zanimacija za malene u veselom Falkylandu. Od brojnih igrica, velike potrage za uskrsnim jajima, igara s balonima, kreativnih radionica poput oslikavanja torbi i facepaintinga, organiziranog zajedničkog ručka i večere u restoranu samo za malene goste do gledanja filmova i omiljene atrakcije – plesa u mini disku.

Tips za velike: Dok su djeca u sigurnim rukama animatora, uživajte u dvoje u tretmanima ili saunama u Acquapura SPA Flora.

image
Family Hotel Diadora
image
Family Hotel Diadora

Idemo na zrak!

Proljetno sunce i miris mora mame van, na otvoreno. Resort je toliko prostran i nudi mnoštvo vanjskih aktivnosti – od velikog igrališta, kilometarskih šetnica uz more do vanjskog sportskog centra sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

Proljetni praznici su savršena prilika za obiteljsko druženje i užitke - doma ćete se vratiti svježi, odmorni i sretni!

Više na: www.falkensteiner/family-hotel-diadora

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:53