SAJAM GRADITELJSTVA

PromoArh izlagačima nudi priliku za predstavljanje proizvoda, a posjetiteljima da istraže najnovije trendove

 Manuel Paljuh/
U tijeku je poziv na iskazivanje interesa za nastup na trodnevnom samu koji se u rujnu održava u Poreču

PromoArh, specijalizirani sajam graditeljstva u Hrvatskoj, ujedno i jedini na području Istarske županije, održat će se u novom izdanju od 20. do 22. rujna u Poreču.

Nakon dva uspješna izdanja s više tisuća posjetitelja, 200-tinjak poznatih svjetskih brendova i brojnim izlagačima iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije i Austrije, naglasak ovogodišnje sajamske ponude je na novim tehnologijama, uslugama i trendovima u graditeljstvu.

Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja održava se u sportskoj dvorani Žatika na 2500 kvadrata unutrašnjeg i 500 kvadrata vanjskog izložbenog prostora, a u tijeku je poziv na iskazivanje interesa za nastup na trodnevnom samu.

image
Manuel Paljuh/
image
Manuel Paljuh/

"PromoArh je mjesto susreta i povezivanja domaćih i inozemnih tvrtki s područja graditeljstva s postojećim i potencijalnim partnerima i klijentima, koji izlagačima nudi jedinstvenu priliku za predstavljanje svojih proizvoda i rješenja pred publikom na području kojemu gravitira pola milijuna ljudi. Istovremeno sudionici imaju priliku istražiti trendove, inovacije i usluge u građevinskom sektoru, a pritom i uspostavljaju kontakt s potencijalnim klijentima", ističu organizatori.

Posebnost sajma je edukativni dio, gdje će kroz raznolike edukacije, seminare, predavanja, konstruktivne panel-rasprave i radionice, biti razmijenjene vrijedne informacije i ideje iz struke. Raspravljat će se o aktualnim temama, kao što su CO2 neutralna i održiva gradnja, BIM po mjeri projektanata, eGrađevinski dnevnik...

image
Manuel Paljuh/
image
Manuel Paljuh/

Osim izlagačima, PromoArh je prilika za posjetitelje kojima je potrebna inspiracija, pametno rješenje za gradnju ili savjet otkud započeti da na jednom mjestu dobiju informacije i savjete o proizvodima, uslugama i novitetima, ideje ili inspiracije za svoje projekte, bez obzira na to radi li se o vilama, apartmanima, opremanju stanova ili renoviranju postojećih građevina, uz direktan razgovor i savjet iz prve ruke od izlagača i proizvođača.

Organizator sajma PromoArh je Studio 053 iz Poreča, koji od svog osnutka 1989., sudjeluje u organizaciji mnogobrojnih sajamskih, kulturno-zabavnih, sportskih te kongresnih manifestacija na području cijele Istre. Neprepoznatljiviji "proizvod" ove tvrtke je Promohotel - međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam, održan u čak 38 izdanja, a s obzirom na dojmove sudionika PromoArha, očekuje se da će i ovaj sajam uskoro steći takav status.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:21