Oaze mira

Šest nezaboravnih destinacija za jogu i uživanje

Ako idući odmor želite provesti maksimalno opušteni i prakticirati svoju vještinu joge, ovih šest mjesta ispunit će sve vaše snove! Meditacija i apsolutni zen te fantastična priroda zagarantirani su u ovih šest resorta.

Sanará, Quintana Roo, Meksiko

Bijele pješčane plaže i zelena voda te predivan krajolik prepun majanskih ruševina idealno su mjesto za odmaralište u kojem se prakticira joga. U resortu se nalazi 17 soba za goste i privatna vila u kojoj može boraviti društvo od osmero ljudi, a glavna atrakcija je wellness centar i paviljon u kojem se tri puta dnevno održavaju satovi joge. Cijena noćenja je 600 američkih dolara.

The Farm, San Benito, Lipa, Filipini

Duboko u šumama u podnožju planine Mount Malarayat prostor je nazvan The Farm, u kojem će se pobrinuti za sve vaše fizičke, emocionalne i mentalne potrebe. Gosti mogu ovdje boraviti i riješiti se suvišnih kilograma, ovisnosti ili se oporaviti nakon teških životnih događaja. Dnevni satovi joge u zoru i sumrak pomoći će vam da se posložite u tijelu i umu! Noćenje u ovom utočištu platili biste 194 američkih dolara.

Qualia, Hamilton, Australija

U srcu Velikog koraljnog grebena u Australiji, na otoku Hamilton nalazi se Qualia, resort od 60 bungalova osmišljen tako da se neprimjetno uklopi u okolni krajolik umirujućim tonovima drva i kamena. U središtu resorta nalazi se spa kao mirna oaza za meditaciju. Svako jutro jogu možete prakticirati u otvorenom paviljonu s pogledom na Koraljno more.

Ani Villas, Maaliyadda, Šri Lanka

Sagrađene na vrhu strme stijene na obali Šri Lanke, ove vile djelo su pariškog dizajnera Reda Amaloua. Posjed s čak petnaest apartmana gleda na Andamansko more i fantastične valove koji se razbijaju o stijene. Osim pojedinačnih apartmana možete unajmiti i čitav posjed za maksimalnu privatnost. Osim teniskih terena, bazena s pogledom na more, spa i fitness centra koji su na posjedu, pozornost privlači i paviljon za jogu koji se nalazi na samoj plaži. Apartmane se može unajmiti za 3384 američkih dolara za noć.

Miraval Resort & Spa, Tucson, Arizona

Resort u Arizoni ima čak 118 soba u kojima se možete smjestiti i uživati u pogledu na planine Santa Catalina. Golemi posjed ima gotovo 1500 četvornih metara velik Miraval Life in Balance spa. Posjetitelji mogu uživati u pilingu tijela i lica, različitim terapijama, masažama i mnogim drugim tretmanima ljepote i zdravlja. Studio za pilates i jogu na raspolaganju je za održavanje tjelesnog zdravlja, a jogu možete raditi na otvorenom prostoru za jogu s pogledom na pustinju Arizone. Cijena noćenja je 499 američkih dolara.

Parrot Cay, Como, Parrot Cay, Turks i Caicos

Parrot Cay iznimno je mjesto za bijeg od gradske vreve. Privatni otok koji se nalazi u Atlantskom oceanu u grupaciji otoka Turks i Caicos obilježavaju duge pješčane plaže i toplo more, idealna kombinacija za odmor bez briga. Posjetitelji mogu odsjesti u čak 61 sobi na imanju Shambhala Retreat u sklopu kojeg se nalaze i brojni bazeni, teniski tereni, barovi i restorani koji su dio posjeda. Svaki dan možete uživati u pet ili više satova joge za savršeno pročišćen um. Za taj luksuz platit ćete 640 američkih dolara po noći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:35