HIT DESTINACIJA

Terme Olimia najavljuju novu Termaliju Family Fun & Relax

Izgradnjom kompleksa Termalija FAMILY FUN završena je prva faza renoviranja i modernizacije  Wellness centra Termalija,  a otvorenjem  Termalije RELAX krajem lipnja završava investicija vrijedna deset milijuna eura

Termalija FAMILY FUN novi je svijet vodenih avantura otvoren u veljači u Termama Olimia. Time je završena prva faza obnove Termalije, koja je uz izgradnju ovog kompleksa, obuhvaćala obnovu bazena i vanjskih prostora pod tendom.

Vanjski i unutarnji bazen, amfiteatar, veliki prostor za dječju igru s vodenim pištoljima, toboganima i mrežama za penjanje, avanturistički tobogani FUN&SPLASH i zabavna stijena za penjanje za početnike, samo su dio originalne ponude Termalije FAMILY FUN svijeta, prvenstveno namijenjenog obiteljima s djecom.

Digitalnu generaciju, koja traži puno više i kupanje u bazenu nije joj dovoljno, oduševit će multidimenzionalni doživljaji u 7D kinu, interaktivne igre, konzole, elektronička košarka i interaktivni podovi.

Za bezbrižan odmor s mališanima

Najmlađi će uživati u igraonici OLILAND uz interaktivne igračke, poligon, zidno penjanje, suhi bazen s lopticama, labirint s raznim preprekama i dječje penjalice. Za to vrijeme roditelji mogu predahnuti uz piće u bazenu i Aquabaru ili posjetiti suvremeno opremljeni fitness centar.

U BABY FUN svijetu mališani se mogu igrati u bazenu s pijeskom, a u vanjskom bazenu od sada će ih od jakog sunca u ljetnim mjesecima štititi sjenilo u obliku jetra. Majke će se posebno veseliti prostorijama za dojenje, a tu su prostorije za previjanje i pripremu hrane te obiteljskom odmorište za zajedničko opuštanje. Tako su roditelji napokon dobili prostor za bezbrižan odmor sa svojim mališanima.

Uskoro u Termaliji novi svijet opuštanja

Teatar vjetra nova je programska sauna u Svijetu sauna s više od stotinu mjesta, a u drugoj fazi obnove, čiji se završetak očekuje do kraja lipnja, Terme Olimia proširit će ponudu Termalijom RELAX s još dvije saune s inovativnim programskim odmaralištem uz kamin te unutarnjim i vanjskim bazenom s podvodnim masažama, slapom i sporom rijekom, vrućim jacuzzijem, masažama, tepidarijem i kneipp barom.

Novom i privlačnijom ponudom Termalija FAMILY & RELAX iznenadit će sve ljubitelje vodenih doživljaja i opuštanja i postaviti nove, više standarde na području termalnog i wellness turizma.

Više informacija na: www.terme-olimia.com i www.terme-tuhelj.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 06:13