Budmanijeva ulica

Tržište nekretnina u Zagrebu ne usporava, niče novi kompleks u Trnju: ‘Kupaca i dalje ima više nego objekata!‘

 Eurovilla
Najnoviji projekt novogradnje u Zagrebu smješten je nadomak centra te pruža potpuno drugačije iskustvo življenja u urbanoj sredini

Kupnja kuće ili stana jedan je od najstresnijih, ali i najljepših događaja u životu. Pronalazak idealnog prostora za stanovanje, opuštanje i druženje s obitelji i prijateljima dugoročno se itekako isplati. Jer imati svoj krov nad glavom u izazovnom financijskom razdoblju pravi je luksuz. Iako su mnogi bili u strahu da će s uvođenjem eura, povećanjem kamatnih stopa i ulaskom u Schengen cijene nekretnina rasti, s obzirom na skok u prvoj polovice prošle godine, stručnjaci najavljuju da će ipak doći do usporavanja i pada cijena. No, to se ne bi trebalo odraziti na investitore jer je u Hrvatskoj potražnja za stanovima puno veća od ponude.

S tim se slaže i Ante Gregović, agent za nekretnine u timu Euroville, agencije za luksuzne nekretnine, koja je u više od 20 godina ispratila mnoge stambene i poslovne projekte.

- Nitko sa sigurnošću ne može reći što će biti, no trendovi pokazuju da je još uvijek više kupaca, nego nekretnina. Ulaganje u nekretnine tradicionalno je najpopularniji način ulaganja u Hrvatskoj i to će zacijelo i ostati tako bez obzira na euro. Valuta ne mijenja potrebu ni želju domaćeg klijenta, a stranom klijentu, ulaskom u eurozonu uvelike olakšava posao na našem tržištu – tvrdi Gregović.

Dodaje da se takve prognoze posebice odnose na kvalitetne nekretnine, poput novog projekta modernih stanova u novogradnji u zagrebačkom naselju Trnje kojeg zastupa upravo Eurovilla. Kada je riječ o trendovima u svijetu nekretnina, novogradnja je trenutno najtraženija na tržištu zbog prednosti koje nudi u usporedbi s, primjerice, stanovima u starim zgradama.

Ekskluzivnost interijera, visoka energetska učinkovitost i odlična lokacija neke su od najvažnijih značajki boutique stambene zgrade sa sedam stanova, čiji eksterijer i interijer odgovara visokim europskim standardima.

image

Zgrada u Budmanijevoj smještena je u neposrednoj blizini centra Zagreba

Eurovilla

U kompleksu, planiranom za izgradnju u ulici Pere Budmanija 12, nalazit će se stanovi opremljeni vrhunskim materijalima, od kojih se ističe vanjska stolarija s troslojnim staklima i sustavi grijanja putem dizalice topline. Integrirani su u pod te ravnomjerno raspodjeljuju toplinu, osiguravajući time ugodnu temperaturu u svim prostorijama, u svakom trenutku. Sve to omogućuje svakom kupcu stana maksimalnu slobodu u dizajniranju kreativnih i funkcionalnih prostornih interijera dvosobnih, trosobnih i četverosobnih stanova.

Cijene za stanove kreću se od 229.501 do 676.894 eura, ovisno o kvadraturi, a cijena za kvadrat stana iznosi 4.700 eura.

Najznačajniji adut ovog projekta, tvrdi Gregović, je izvrsna lokacija.

- Nalazi se u tramvaj zoni, nadomak križanju Vukovarske i Držićeve ulice i poslovne zone Radnička. Zbog toga je idealno mjesto na koje za trenutak možete pobjeći od gradske vreve i opustiti se u toplini doma, a opet biti u neposrednoj blizini centra grada, okruženi svim potrebnim sadržajima za kvalitetan život – tvrdi Gregović.

Dakle, ako želite popiti kavu u središtu grada, do njega možete doći pješice za samo 20-ak minuta, što je izuzetno praktično za one koji ne žele zapeti s autom u gužvi. Garažna mjesta su pritom imperativ kod kupaca i današnjeg stila života, a do njih se može pristupiti liftom direktno s kata.

image

Ante Gregović, agent za nekretnine i stručnjak za prodaju nekretnina u novogradnji u timu Euroville

Eurovilla

Važne prednosti za investitore

Eurovilla svakodnevno radi na unapređenju svojih usluga, kako prema klijentima, tako i investitorima, odnosno prodavateljima. Kako je tržište nekretnina veliko, lako je izgubiti se među zakonskim odredbama, tržišnim pravilima i papirologijom, zbog čega je pomoć agencije za nekretnine i vrhunskih stručnjaka od velikog značaja i koristi za investitore.

S Eurovillom je proces prodaje jednostavan, brz i siguran, a započinje dolaskom agenata na teren kako bi procijenili tržišnu vrijednost nekretnine i u suradnji s investitorom formirali cijenu. Gregović ističe da bi se svi investitori trebali dobro informirati s kvalitetnim agencijama prije kretanja u projekt, jer one imaju najbolji uvid u potrebe klijenata. Agencija će tako znati napraviti najbolju ponudu za potrebe tržišta.

- Sve projekte koje zastupamo uvelike sudjelujemo u formiranju cijena informiranjem o potrebama i stanju tržišta. Poneki investitori traže nas i savjetovanja oko optimalnih tlocrta, osobnosti kvadratura, orijentacije stana čak i oko materijala i želio bih napomenuti da uvijek pristupamo projektnom zadatku s veseljem i velikim znanjem – kaže Gregović.

Eurovilla tim čini 50 licenciranih agenata za nekretnine, spremnih u svakom trenutku odgovoriti na upite klijenata, visoko stručne pravne službe, marketinški stručnjaci i profesionalni fotograf. On će napraviti najbolje fotografije nekretnine, koje će se u dogovoru s investitorom potom koristiti za oglašavanje.

image

Tlocrt novogradnje u Budmanijevoj

Eurovilla

Kako bi svaka nekretnina bila što vidljivija na tržištu, Eurovilla investitorima nudi i izradu marketinškog plana. On obuhvaća isticanje nekretnine na Eurovilla web stranici, koja ima mjesečno preko 100.000 unikatnih posjetitelja, zatim oglašavanje na svim relevantnim portalima za nekretnine, društvenim mrežama i sličnim kanalima, kao i u tiskanim izdanjima vodećih novina i magazina. U to ulazi i isticanje nekretnine kroz Google marketing i što bolja pozicija u njihovoj tražilici.

Agenti Euroville na razgledavanje nekretnina dovode provjerene kupce, a njihova baza broji čak 15.000 klijenata. Još jedna prednost je i ta što se stavljanjem nekretnine u Eurovilla bazu automatski generiraju svi kupci kojima, prema zadanim parametrima, odgovara određena nekretnina.

Jedan od najistaknutijih stručnjaka za prodaju atraktivnih novogradnji i zemljišta u centru i širem centru Zagreba upravo je Ante Gregović. U svojoj karijeri, kaže, najviše se izdvojio u prodaji građevinskih zemljišta i projekata te na investicije poslovnih klijenata. Djeluje i kao konzultant brojnim poznatim investitorima te savjetuje brojne poslovne ljude kojima nekretnine nisu primarni oblik ulaganja. U Eurovilli već dugi niz godina djeluje kao senior agent te rado pomaže mlađim kolegama.

- Nadgledam njihov rad i uvijek ih rado savjetujem, organiziram radionice, predavanja i individualne treninge vezane za naš posao. Jako puno pozornosti polažem u nastojanje da educiram kolege kako da izgrade stav i samopouzdanje, te prošire teoretsko i pravno znanje, koje je od esencijalne važnosti pri kontaktu s klijentima, pogotovo onom prvom – dodaje Gregović.


Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i tvrtke Eurovilla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 22:39