EKSTERIJER ZA ČISTU PETICU

Zavirite u šarmantno dvorište poznate glumice koje je doslovno ostvarenje svih naših snova!

Cilj renovacije dvorišta bio je prvenstveno osigurati dovoljno zelene površine za djecu, ali i napraviti prostor za ugošćivanje i zabavu te udobno utočište za bračni par

Glumica, modna dizajnerica i manekenka Whitney Port otvorila je vrata svog romantično uređenog dvorišta i oduševila nas već na prvi pogled. Nakon rođenja drugog sina, Whitney i njezin suprug Tim Rosenman uselili su u novi dom i krenuli s preuređenjem dvorišta. Cilj im je bio prvenstveno osigurati dovoljno zelene površine za djecu, ali i napraviti prostor za ugošćivanje i zabavu te udobno utočište za bračni par.

Kako bi 'preobrazila' otvoreni vanjski prostor u zabavni prostor pogodan za djecu s vibracijama Palm Springsa, pozvala je u pomoć dizajnericu interijera Marie Flanigan i tim studija Sereni & Lily koji su napravli odličan posao u uređenju ovog eksterijera. Pogledajte kako izgleda dvorište ove mlade obitelji i inspirirajte se!

- U dvorištu smo postavili ovaj nevjerojatan krevet i tako stvorili ovo područje u obliku srca, i to izvan naše spavaće sobe. Opuštajuće je i ugodno, osjećam se tako sretno što imam taj vanjski prostor u kojem mogu raditi. Naime, puno radim od kuće pa mi je ovo savršeno rješenje - rekla je glumica.

Prilikom preuređenja dvorišta u pravu oazu na otvorenom, Port priznaje da su ona i njezina obitelj željeli što više zelenila.

- Željeli smo maksimalno povećati površinu travnjaka. Prije nego što je bila stvarno zarasla, stvorili smo više prostora za travu tako da djeca mogu slobodno trčati uokolo - rekla je Whitney. Bračni par je postavio prostor za sjedenje i blagovaonicu na otvorenom daleko od bazena, isplanirao ogradu za bebu, a posebnu su pozornost usmjerili i na biranje biljaka u dvorištu kako cvijeće ne bi bilo opasno ili pak otrovne za njihovu djecu.

- Prije nekoliko tjedana imali smo prvi roštilj i zabavu na otvorenom, a bilo je pozvano i mnogo djece. Zbog toga sam osjećala da je vrlo važno da osiguramo cijelo dvorište - dodala je glumica koja zajedno sa suprugom često uživa u večeri na otvorenom.

Foto: Julie Soefer Photography

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:43