NOVI MODELI U SVIJETU EKSTERIJERA

Životinje i arhitektura - malo neočekivan par!

Čudo je koliko zaigrano lice psa može učiniti za promociju arhitekture! Možda su prošla vremena u kojima arhitekti nisu koristili životinje kako bi prezentirali svoj rad.

Životinje i arhitektura nisu baš neki poznati par, ali u archdaily.comu skupili su prezgodan niz fotografija koje su napravili izvrsni arhitekti režirajući u kadru pojavljivanje životinja. Bilo je tu svega, od pasa (najviše pasa) preko stoke sitnog i krupnog zuba, sve do slona. Među arhitektima koji su se na ovaj način deklarirali kao ljubitelji životinja našli su se i teški zagovornici forme kao što su BoysPlayNice, Jesus Granada i Rafael Gamo. Kad pogledate kakve su fotografije snimili, vidjet ćete da su to ipak, bili dečki ili cure, velike face toploga srca. Usput ćete doznati da su se koze plasirale u vrh ljestvice najomiljenijih životinja među arhitektima.

Ljepota čistih linija, čini se, posebno se ističe suočena s uvijek kompliciranom ljepotom prirode. Mi smo izabrali svoje favorite među fotografijama i njih ćemo vam pokazati, a čitav niz od (zasad) 20 slika fantastične arhitekture i uvijek fenomenalnih životinja možete vidjeti na stranicama Arch Dailyja.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. srpanj 2024 06:37