Crno-bijeli stan

Fantastičan moderan stan u prizemlju kuće

Čini se da su ove sezone sjeverni vjetrovi odnijeli boje i ostavili nas da se dvoumimo između dviju neboja i sive. Koja dilema!

O skandinavskom dizajnu gotovo svatko ima stav (mi ga obožavamo!), što ne čudi s obzirom da gotovo svatko, znao to ili ne, koristi namještaj i kućne sitnice iz tog dizajnerskog spektra. Još od vremena dok se u Ikeu išlo u Graz, kuhinje, tepisi, fotelje i ukrasi sa Sjevera dolaze nam u domove, na koje je dodatni utjecaj obavila nezaobilazna domaća Ikea. I zato, naravno, svi želimo znati što se novoga zbiva u svijetu skandinavskog dizajna. O tome će nas obavijestiti ovaj niz poučnih i inspirativnih fotografija stana u Stockholmu koji je poput snježnobijelog praznog lista papira, na kojem je dizajner dodao inkluzije tamnih akcentnih površina i elemenata namještaja.

Ovdje, nisu samo zidovi i stropovi, nego je i pod obojen bijelom bojom, a crni naglasci su kauč u dnevnoj sobi, kuhinjski ormari, stolice i dekor zidova. Valja napomenuti da je ova shema boja idealna za interijere dizajnirane u modernom minimalističkom stilu, čini ih prozračnima i dodaje im dozu stila. Odličan apartman!

Foto: Gustaf Svanberg

Izvor: Houzz

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 03:43