BAZAAR

FOTO: NAJPOZNATIJI URBANI MARKET PONOVNO U ZAGREBU Stotinjak izlagača predstavit će vintage namještaj i odjeću, stripove, ilustracije, nakit...

Novo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u Garden Breweryju u nedjelju 4. lipnja od 12 do 20 sati.

Nakon manje od dvije godine stanke Bazaar se ponovno nalazi među brojnim kreativcima, umjetnicima, autorima i kolekcionarima, i to u sasvim novom prostoru - Garden Breweryju na zagrebačkom Žitnjaku.

 

Za nedjeljno događanje prijavljeno je već više od stotinjak izlagača čiji štandovi će se postaviti u dvorištu pivovare. Veliko proljetno okupljanje posjetiteljima će predstaviti izlagače s vintage odjećom i namještajem, dizajnerskim namještajem, prirodnom kozmetikom, stripovima, ilustracijama, nakitom i mnogim drugim proizvodima.


 

 

Ovaj Bazaar spojit će se s Gardenovim Sunday Sessionsom, koji se nedjeljom održava na sunčanoj terasi uz craft pivo, burgere i sjajnu glazbu. Svako dijete do deset godina starosti dobiva gratis Submarine dječji menu.

Bazaar je jednodnevno događanje koje na jednom mjestu okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja, Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja.

 

Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1700 izlagača iz Hrvatske i regije, a posjetilo ga je 24.000 ljudi, što ga čini najvećim i najvažnijim urbanim marketom u Hrvatskoj.

Ulaz na nedjeljni Bazaar u Gardenu je besplatan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2021 12:55