GRAND PRIX 2022.

Dobitnici pretplate: Odabrali smo deset sretnika koji osvajaju pretplatu na časopis Dom&Dizajn!

Nagrada publike pripala je arhitektici Ivi Pauzar za ured tvrtke Barrage u Osijeku

 

 Marko Mihaljević
Nagrada publike pripala je arhitektici Iva Pauzar za ured tvrtka Barrage u Osijeku

Cijenjeni interdisciplinarni žiri našeg D&D Grand Prix projekta je odabrao: najbolji ured u Hrvatskoj je onaj marketinške agencije 404 iz Zagreba, koji potpisuje studio BIRO. Drugo mjesto dodijeljeno je arhitektici Ivi Pauzar za ured tvrtke Barrage iz Osijeka, a i treće mjesto je otišlo u Osijek, radu arhitektice Morane Vlahović za ured Five an Endava Co. Posebnu pohvala žirija dobio je studio Prostorne taktike za ured tvrtke Gumis u Splitu.

image

Ured tvrtke Barrage u Osijeku

Marko Mihaljević

Podsjetimo, D&D Grand Prix ove je godine bio posvećen radu i uredima budućnosti, a nominirali smo 15 različitih i zanimljivih uredskih prostora površine do 2000 kvadrata, koji su realizirani od 2019. godine do danas. Paralelno uz stručno ocjenjivanje nominiranih ureda, organizirali smo i glasovanje publike, koja je najboljim uredom ocijenila onaj tvrtke Barrage iz Osijeka, koji potpisuje arhitektica Iva Pauzar.

U online-anketi za najbolji ured sudjelovalo je gotovo četiri tisuće čitatelja, a odabrali smo i deset sretnika koji osvajaju pretplatu na naš časopis Dom&Dizajn. Dobitnici su: Marija Badanjak Šegan, Milana Kalmar, Ivan Karlo Ban, Azra Novaković, Hrvoje Knezevic, Damir Glavaš, Lucija Verović, Marijan Šimundić, Martin Ljubović i Hana Bartol Jovanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:37