SEED & FOSTER

Dugi niz godina istraživanja i ostvarivanja uspješnih poslovnih pothvata

 Seed&Foster
Seed & Foster ulaže i u IT tvrtke u fazi razvoja na temelju ekoloških, društvenih i dobrih načela upravljanja

Seed & Foster je njemačka tvrtka koja se bavi investiranjem u poslovne i rezidencijalne nekretnine te start-upove, odnosno kako vlasnik i osnivač Robert Bukvić zanimljivo naziva svoj posao "BRICKS & CLICKS".

Gospodin Bukvić, koji je bivši profesionalni košarkaš, počeo je još u studentskim danima istraživati investicijske prilike i ostvarivati uspješne poslovne poduhvate od prilika koje su mu se našle na putu. Danas kao serijski poduzetnik i investitor g. Bukvić je osnivač i vlasnik jednog od vodećih svjetskih coworking providera.

Tvrtka Seed & Foster je od 2018. aktivna u Hrvatskoj kada je i ostvarila svoju prvu nekretninsku akviziciju. Aktivno i intenzivno pronalaženje novih projekata, veliki broj realiziranih velikih ulaganja, uspješno razvijanje novih "greenfield" i "brownfield" projekata, rezultiralo je kontinuiranim i strelovitim rastom tvrtke i njenog portfelja komercijalnih nekretnina i start-upova.

U "Clicks" segmentu, poslovni rast za bolju budućnost je moto tvrtke, a Seed & Foster ulaže u IT tvrtke u fazi razvoja na temelju ekoloških, društvenih i dobrih načela upravljanja. Naše iskustvo i kapital razvijaju jake, otporne tvrtke koje isporučuju dugoročnu vrijednost i podržavaju lokalna gospodarstva.

Više informacija možete pronaći na www.seed-foster.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 04:15