SKANDINAVSKA BOŽIĆNA INSPIRACIJA

10 božićnih ideja za one koji vole jednostavnost

Lampice, šljokice i puno božićniih motiva na jednom mjestu vas ne veseli? Bolje se osjećate u jednostavno uređenim prostorima? Vi ste pravi minimalist.

Bilo da uređenje doma za blagdane smatrate pretjerivanjem ili se pak vodite onim "manje je više", ovi božićni ukrasi inspirirani skandinavskim dizajnom su baš kao stvoreni za vas. Predivan su dokaz kako je za stvaranje božićnog ozračja u domu potrebno jako malo, i to u doslovnom smislu. Predivan bor sa samo nekoliko kuglica, tri grane na zidu koje čine oblik bora i vijenac koji je napravljen samo od jedne grane izgledaju nevjerojatno elegantno, a u interijer koji je i inače minimalistički uređen, savršeno će se uklopiti.

Upravo je ta jednostavnost razlog zašto volimo skandinavski stil. Bez kompliciranja u uređenju zapravo postižemo mnogo.

U nastavku pogledajte ove predivne jednostavne božićne ideje.

Foto: Tine K Home

Foto: Weekday Carnival

Foto: The Merrythought

Čak je i adventski kalendar dobio svoje mjesto na ovome popisu. Jednostavan niz kutijica koje vise s grane bora izgledaju zaista predivno te su jednostavne za izradu.

Foto: My Scandinavian Home

Foto: The Decorator’s Notebook

Foto: Solebich

Umjesto božićnog drvca, s nekoliko papirnatih ukrasa možete ukrasiti i jednu gradu. Ako ovom prizoru dodate decentne lampice, dobili ste božićnu dekoraciju kao iz najljepše bajke.

Foto: Michael Wiltbank

Foto: IKEA

Foto: Fine Little Day

Foto: Delia Creates

Izvor: domino

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 20:16